Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage Truck Skjenker

Gjør haling store gjenstander eller andre elementer som strekker seg over sidene av lastebilen sengen trygg ved å opprette et sett med skjenker for lastebil. Enten du vil ha dem til praktiske formål eller som tilbehør, bygge dem selv betyr en perfekt passform uten ny prisintervall at fagfolk kostnad. Hvis de er bygget for sikkerhets skyld, male eller forsegle dem med vann sealer. Hvis de er bygget for show imidlertid bruke premium trelast og bruke beis og klarlakk. Du trenger
Bordsirkelsag
96-tommers 2-av-4s, 2 stk
Sirkelsag
48-by-96-by-3/4-inch kryssfiner, 1 stk
Innramming square
Variabel hastighet drill
Philips hode skrue tips
2-tommers dekk skruer, liten boks
Vis flere instruksjoner
en

Cut bredden og lengden på innsatsen. Måle bredden og lengden av staven lommer på toppen av lastebilen sengens sider. Sett gjerdet på tabellen så til bredden måling og rippe to 96-tommers 2-av-4s lengderetningen. Nå satt gjerdet på tabellen så på lengdemåling og rippe trelast igjen.
2

Beregn lengden på innsatsen. Mål avstanden fra toppen av lastebilen sengens sider til toppen av førerhuset og skrive det ned. Måle dybden av innsatsen lommer og legg de to tallene. Skjær en stav med sirkelsag for hver stav lomme på lastebilen.
3

Rip kryssfiner til høyden på vantet. Sett gjerdet på tabellen så lik måling du tok fra toppen av lastebilen sengens sider til førerhuset. Rip to stykker av 3/4-inch kryssfiner til at målingen.
4

Tegn en linje på lengde og kutte kryssfiner. Ta måling fra baksiden av førerhuset til innsiden av bakveggen. Fra den ene ende av kryssfiner og lage et merke på lengden. Plasser innramming kvadrat på mark og trekke en linje på tvers av kryssfiner. Skjær tråd med en sirkelsag. Gjenta dette for den andre stykke kryssfiner.
5

Marker kryssfiner for første stake lomme. Mål avstanden mellom førerhuset og den første staven lomme. Lag et merke fra den ene ende av kryssfiner tilsvarende. Plasser rammer firkanten på merkene og trekke en linje på tvers av kryssfiner. Gjenta dette på den andre delen.
6

Legg ut innsatsen og sikre bitene. Lå en av innsatsen på linjen som representerer den første staven lommen og spore den andre siden av innsatsen på kryssfiner. Mål avstanden mellom innsats lommer og markere kryssfiner som du gjorde for den første staven. Plasser kryssfiner på toppen av bålet, slik at øvre innsatsen med toppen av kryssfiner, og fest den med de dekk skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141570.html

Previous:
Next:

Trucks