Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre Fuel Economy av Ford 2008 Super Duty

Hvis du eier en 2008 Ford Super Duty lastebil og ønsker å forbedre sin gass kjørelengde , er det en rekke teknikker du kan prøve. Standardversjonen av 2008 Ford Super Duty lastebil mottar 12 miles per gallon i byen og 16 mpg på motorveien. Selv om det er en stor lastebil og vil aldri få samme type drivstofføkonomi som en personbil , kan du fortsatt optimalisere sin kjørelengde. Instruksjoner
en

Unngå overflødig tomgangskjøring av lastebilen når det er mulig . Når bilen går på tomgang , er det brennende drivstoff , men går ikke i det hele tatt , noe som betyr at gassen kjørelengde bilen vil få i løpet av en tank av gass er sterkt redusert.
2

Fjern all overflødig vekt fra førerhuset og lasteplanet . Mens Super Duty lastebil var tydelig bygget for å bære tung last , kun gjøre det når det er absolutt nødvendig. Bære ekstra vekt fører til at lastebilen til å brenne mer gass , og kan ha en negativ effekt på lastebilens drivstofføkonomi .
3

Unngå brå akselerasjon og bremsing når du kjører bilen. Rask akselerasjon eller bråbremsing tvinger motoren til å jobbe hardere og brenner mye mer drivstoff enn langsom og jevn bevegelse . Ved stadig start og stopp , er du mottar dårlig gass kjørelengde og tvinge lastebil å brenne mer bensin .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143342.html

Previous:
Next:

Trucks