Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1965 Chevrolet C10 Truck Factory Specs

The 1965 Chevrolet C10 lastebil ble bygget med slitesterke komponenter og ikoniske styling. Primært brukes for transport av opptil et halvt tonn materiale, er denne lastebilen nå et populært valg for samlere og bil konservatorer. Whitewall dekk og stållisten lagt til den ikoniske utseendet på denne flat seng lastebil. Ytelse
1965 Chevy C10 originale motoren er ofte endret under restaurering.

Den originale motoren på Chevy C10 var en 230 kube med seks sylindre og som kunne nå 165 hestekrefter. Den videre skiftende, tre-girs manuell girkasse fikk tilnavnet "tre til tre" på grunn av sine egenskaper. En overføring alternativ for 1965 C10 var overdrive, som tillot girene til rev på en høyere hastighet gjennom skiftende. Bakbremsene var standard i denne bilen. Den forstillingen system kjennetegnet spiralfjærer. I dag er denne lastebilen ofte tilpasset med kraftigere motor og ytelse komponenter for å forbedre akselerasjon og toppfart.
Interiør
Tilt styring tillatt C10 drivere for å justere rattet for kjørekomfort.

Standard fabrikkinstallerte funksjoner for Chevy C10 inkludert fire måte blinkende lys, selv avbryter signaler og tilt styring. Air condition og en AM radio var også standard for denne lastebilen. Dashbordet ble laget av metall og kjennetegnet knotter for en sigarettenner og hanskerom lås. Setene var bøtte-stil, og de innvendige farger inkludert black and tan.
Utvendig
hjulet fargen på Chevy C10 matchet bilens farge.

På 1965 Chevy C10, ble hjulene malt i samme farge som bilen kropp. Hjul også omtalt dog-dish hjulkapsler og whitewall trim. Rustfritt stål bed rail og frontrutekledning lagt biter av flash på utsiden. På grunn av rust over tid, kroppen er ofte helt eller delvis restaurert av C10 entusiaster. Utvendig standardfarger inkludert himmelen blå, krem ​​og hvit. Hvite støtfangere og grill maling var standard, og er ofte endret med krom deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142527.html

Previous:
Next:

Trucks