Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kjørelengde på Chevy Colorado 4 Cylinder Vs. den 5 Cylinder

Chevrolet forsøk på å lage et plask i mid-size lastebil markedet tok et skifte i 2004 da selskapet begynte å produsere Chevy Colorado med et øye mot innvendig plass og drivstofføkonomi. Chevrolet

William Durant og Louis Chevrolet dannet Chevrolet Motor Company i 1911. I 1979, hadde bilprodusenten bygget mer enn 1 million biler. På begynnelsen av 1980-tallet var Chevrolet en av de første bilprodusentene å begynne å bygge mindre lastebiler, med S-10.
Chevy Colorado

Bygd for å skifte ut den kompakte Chevrolet S-10 i 2004, gikk inn i Chevy Colorado mid-size markedet for å konkurrere med Dodge Dakota og Toyota Tacoma.
gass kjørelengde

Chevy Colorado er laget med to forskjellige motortyper, med valgfrie drivverkene for hver. Den 2,9-liters, fire-sylindrede motoren har en kjørelengde vurdering av 18 miles per gallon i byen og 24 mpg på motorveien. Den 3,7-liter, 5-sylindret motor får 16 mpg i byen og 22 mpg på motorveien.
Hensyn
p Hvis gass kjørelengde vurdering er ikke en faktor , kommer det 4-sylindrede Colorado også i en 4-wheel-drive modell som får 17 mpg byen i byen og 22 mpg på motorveien. Den 5-sylindret, 4-wheel-drive-versjonen får 15 mpg byen og 21 mpg highway.

USA News and World Report rangerer Chevy Colorado syvende av ni biler som det karakter i mid-size lastebil klasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140926.html

Previous:
Next:

Trucks