Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Woofer høyttalere i en 2004 Bose Silverado

The Silverado er en lastebil laget av Chevrolet. Den har et Bose stereoanlegg som ikke har subwoofere. Lastebilen har bare fire full-range høyttalere. Subwoofere er høyttalere som produserer bare bassfrekvenser. De kan legge en fyldigere lyd til lytteopplevelse. Subwoofere vanligvis krever en forsterker til å drive dem, så det må være installert i tillegg. Hele prosessen bør ta mindre enn en time. Du trenger
Subwoofer (e) med kabinett
RCA kabler
forsterker
høyttaler ledninger
Strøm ledninger
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble fra batteriet.
2

Velg en plassering for å installere subwoofer (e) kabinett. Under eller bak baksetene er best. En tilpasset subwoofer kabinett designet for Silverado gjør denne installasjonen enklere.
3

Koble RCA-kabler til Silverado head-enhetens "Pre-Amp" out-porter. Husk å plugge den røde RCA-kabel inn i den røde porten og den hvite RCA-kabel i den hvite porten. Kjør disse kablene til forsterkeren. Forsterkeren bør lagres så nær (eller på) subwoofer kabinett.
4

Plugg RCA-kabler til forsterkerens "Audio In" havner. Husk å matche farger.
5

Koble en høyttalerkabel til forsterkerens positive "Speaker Out" terminal. Koble denne kabelen til plusspolen på subwooferen. Koble en annen høyttaler ledningen til forsterkerens negative "Speaker Out" terminal. Koble denne ledningen til den negative terminalen på subwooferen.
6

Koble to strømledningene til forsterkerens 12 Volt og bakken klemmene. Husk hvilken ledning som er der. Koble den andre enden av disse ledningene til bilens batteri. Koble jordledningen til minuspolen på batteriet og koble +12 Volt ledningen til den positive terminalen på batteriet. Koble de andre batterikablene, som ble koblet i første trinn.
7

Slå på Silverado og teste ut stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144339.html

Previous:
Next:

Trucks