Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Georgia DOT Lett lastebil Forskrift

Som bilklasser, lette lastebiler er lastebiler som kan frakte en maksimal nyttelast på 4000 pounds. Biler i denne klassen inkluderer henting lastebiler, små boks lastebil og noen varebiler. Fordi lastekapasitet og kjøretøyets størrelse varierer, produsenter rente lastebiler med totalvekt (GVWR), som representerer den maksimale belastningen en lastebil kan hale, inkludert passasjerer, last og drivstoff. Noen lett lastebil med en GVWR av 10,001 pounds eller mer kan være regulert av Department of Transportation (DOT) i Georgia. Personlig bruk

Lette lastebiler med en GVWR over 10,000 pounds kan drives privat i en ikke-kommersiell bruk uten behov for regulering eller lisensiering utover normale passasjer kjøretøy krav. Kjøretøy med en GVWR over 26,000 pounds krever en kommersiell førerkort å betjene, selv om det er lite sannsynlig at noen lett lastebil på markedet vil overstige den terskelen.
Kommersiell bruk

Even varebiler og lastebiler med en GVWR på mer enn 10.000 pounds er regulert av Georgia Department of Transportation og den føderale Department of Transportation hvis de er brukt av en virksomhet eller non-profit organisasjon. Georgia klassifiserer disse kjøretøyene som nyttekjøretøy og utsettes for DOT befordringsvedtekter. Det er unødvendig for sjåførene å få en CDL å drive kommersielt lette lastebiler med mindre deres GVWR overstiger 26,000 pounds.
USDOT Antall

Alle lette lastebiler som opererer som kommersiell kjøretøy er nødvendig for å sikre en USDOT nummer fra United States Department of Transportation. Dette nummeret brukes til å identifisere bilen og granske et selskap for sikkerhet og andre regulatoriske krav. Selv om noen stater ikke krever lastebiler involvert bare i intrastatlige handel registrere deg og mottar et USDOT nummer, krever Georgia alle kommersielle lette lastebiler å registrere seg hos det amerikanske Department of Transportation.
Legeundersøkelse

Førere som opererer i en kommersiell setting trenger ikke å få en kommersiell førerkort hvis du kjører en lett lastebil med en GVWR mellom 10001 og 26001. Federal CDL krav krever drivere for å fjerne en halvårlig legeundersøkelse gjelder for disse driverne. Undersøkelsen skjermer drivere for forhold som kan påvirke deres evne til å trygt kjøre en stor bil, inkludert blodtrykk, koronar sykdom, epilepsi, diabetes og fysiske funksjonshemninger som forstyrrer driften av en lastebil kontroller.

Timer for bruk Forskrift

Georgia krever sin kommersielle drivere for å overholde timer-of-service-forskrifter fastsatt for bærere av kommersielle førerkort. Forskriften begrenser drivere til 11 sammenhengende timer kjøring eller en 14-timers skift med maksimalt 11 timer bak rattet. Når de nå de maksimale timer i tjeneste, kan sjåførene ikke drive et kommersielt kjøretøy til de får 10 sammenhengende timer med hvile.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141313.html

Previous:
Next:

Trucks