Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1986 Ford Ranger XL Spesifikasjoner

Gjennom årene bilprodusenter har produsert en rekke forskjellige lastebiler. I dag er det lastebiler som kommer med mannskap drosjer og har plass til opptil seks personer , samt slep titusenvis av pounds . Det er også mindre lastebiler på markedet , som for eksempel Ford Ranger , som har vært på markedet siden 1982 . 1986 Ford Ranger XL er en lastebil kan du ønsker å vite om hvis du er interessert i mindre lastebiler. Motor

1986 Ford Ranger XL introdusert en ny og større motor til Ford Ranger . Den nye motoren var 2,9 liter, seks sylindere og skapt opp til 140 hestekrefter . Andre motorer som var tilgjengelige på denne tiden inkluderte en to -liters , firesylindret motor og en 2,3 -liters , firesylindret turbodieselmotor .
Super Cab
< p > en annen ny funksjon i 1986 Ford Ranger XL var en super cab . Standard , tre -seters benk var fortsatt tilgjengelig, men eierne kan nå kjøpe en super cab som har lagt 17 inches lagringsplass bak forsetene og også innlemmet to fold ned hoppe seter i førerhuset.


Truck Bed

grunn av tillegg av super cab, hadde de 1986 Ford Ranger XL-modeller som fulgte med super cab har en redusert lastebil seng . Lastebilen seng på super drosjen var seks fot lang , sammenlignet med standard førerhus Ford Rangers , som kom med en syv - fots seng .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142307.html

Previous:
Next:

Trucks