Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge en Dump Truck

Lasting en dumper gjøres ved hjelp av en hydraulisk loader traktor med en bøtte. En dumper er spesielt designet for å bære tung last av materiale som kan dumpet når sengen av lastebil løftes vertikalt. Sikre lasten av materialet ble lastet på riktig måte kan la lasten bli dumpet trygt. Den hydrauliske værer under dump truck bed er det som dumper lasten, men hvis bilen er overbelastet, kan disse hydraulikk ikke være i stand til å løfte lasten. Å vite hvor mye vekt en dumper kan løfte er viktig. Hvis dumper skal reise over offentlige veier eller motorveier, så bare de juridiske vekt grenser kan bli halt. Å vite hvor du skal stable lasten i sengen av dumper er avgjørende for riktig lasting. Du trenger
Dumper
Loader traktor
Loading materialet
Vis flere instruksjoner
en

Parker dumper på flat mark. Sett på parkeringsbremsen. Sjekk sengen av lastebil for å sikre sengen er helt nede. Kontroller dump gate og fest alle kjeden og bar låser i sine forsvarlig låst posisjon.
2

Drive lasteren mot materialet som skal legges i med bøtte parallelt med vinkelen på bakken. Sett bøtte ned på bakken noen få meter før materialet under kjøring forover og gi lasteren gass for å grave i materialet. Trekk spaken som ruller den åpne delen av bøtta mot himmelen til bøtta er full av materialet. Bruk bøtte løftehåndtaket og løfte bøtta før bunnen er tre meter over bakken.
3

Drive lasteren i retning av dumper. Sentrer bøtte med midten av sengen av lastebil. Begynn å heve bøtte mens du reiser mot lastebil. Bremse ned og stoppe opp før nå siden av lastebilen. Hev bøtte høyt over sideveggen av dump seng.
4

La loader å rulle frem til bøtta er sentrert direkte over midtlinjen av sengen og sakte dumpe materialet inn i dump lasteplanet. Kjøre forover og bakover for å gjøre mindre justeringer for å sikre at materialet blir dumpet i midten av sengen. Fortsett denne prosessen til sengen av lastebilen er full av materialet. Hold styr på hvor mange bøtte kuler av materialet er dumpet ned i sengen. Vei akslene i dumper å sikre at de er på eller under den rettslige aksellast grense og at bilens tillatte totalvekt er på eller under.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141215.html

Previous:
Next:

Trucks