Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke Hestekrefter i 2003 i en Tundra

Hvis du eier Tundra en 2003 Toyota lastebil og ønsker å øke hestekrefter på bilen , er det en rekke alternativer å velge mellom. 2003 Toyota Tundra kommer med en 4,7 l motor og 245 hestekrefter . Ved å installere ettermarkedet produkter rettet mot å øke hestekrefter , kan du lage din lastebil mye kraftigere . Instruksjoner
en

Bytt luftfilteret på lastebilen . Stock luftfiltre begrenser ytelsen av lastebilen, så ved å bytte til en ettermarkedet produkt som fokuserer på å forbedre kjøretøyets ytelse , kan du legge til så mye som 20 hestekrefter til lastebilen .
2

Skift tennplugg ledninger på lastebilen . Nye tennplugg ledninger vil redusere motstand for bilen når den er i bevegelse og vil deretter øke hestekrefter .
3

Bruk tilsetningsstoffer i kjølevæske reservoaret av lastebilen . Legge kjølevæske tilsetningsstoffer til trucken vil redusere temperaturen på kjøretøyet mens den er i bevegelse , og vil naturligvis øke hestekrefter av kjøretøyet. Kjølevæske tilsetningsstoffer kan senke temperaturen med så mange som 30 grader Fahrenheit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142890.html

Previous:
Next:

Trucks