Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer fire-tilgang i en 1968 C10 Truck

The 1968 C10 er et halvt tonn lastebil som kom med en tre-trinns kolonne skift eller Chevy Powerglide automatgir. Tyngre lastebiler, for eksempel C20 og C30, hadde 4-trinns girkasser med girspaken på gulvet. Installere en 4-trinns i C10 din begynner med å finne en girkasse som bolter opp til bell bolig på motoren din. Camaro og Nova sendinger er kompatible med enkelte motorer. En clutch, clutch linkage og clutchpedalen må være installert når du konverterer fra automatisk til manuell skift. Heve lastebil på bukker og fjerne den gamle overføring til å installere en 4-trinns i din C10 lastebil. Du trenger
normalspor stikkontakter og skiftenøkler
Clutch kit
Rolling overføring jack
Hydraulisk jekk
4-trinns girkasse spaken kit (gulvmontert)
Vis mer Instruksjoner
en

Fjern gulvmatte eller teppe i førerhuset. Lirk den generiske skift-spaken cap på toppen av overføringen hump. Sett gulvmatte eller teppe på plass igjen. Kutt åpning for 4-trinns girspaken i matte eller teppe. Flytt til undersiden av lastebilen.
2

Installer ny clutch plate og kaste ut retningen fra settet til bjelle boliger. Spør en assistent hjelp løfte 4-trinns girkasse på en rullende overføring jack. Plasser overføring på jack med trepunkt armene til venstre, eller samme side som clutch-operativ stang på bjelle boliger.
3

Place overføring bolter, socket og skralle i en praktisk beliggenhet nær bjelle boliger under lastebilen. Har den assisterende hjelp rulle overføring på plass, på linje med den nedre kanten av bjelle boliger.
4

Hev overføring jack og juster skruehullene i overføringen med de gjengede hullene i bell bolig . Træ overføring boltene inn for hånd. Stram boltene i en krysser mønster.
5

Støtte baksiden av girkasse med en hydraulisk jekk. Senk rullende jack og skyv den ut av veien. Plasser tidligere fjernet tverrbjelken under overføring. Feste tverrbjelken til hver side av bilrammen og overføring ved hjelp av lagrede bolter. Fjern hydraulisk jekk.
6

Se instruksjonene og installere den 4-trinns girspaken. Vanlig installasjon begynner med å skyve trim ring og gummi tårnet på den nedre enden av håndtaket, før du setter spaken gjennom overføring hump. Installere den medfølgende bolter, klipp og fjærer som beskrevet i girspaken instruksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144395.html

Previous:
Next:

Trucks