Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kenworth Truck Spesifikasjoner

Kenworth Truck Selskapet bygger premium kommersielle lastebiler for salg i USA, Canada, Mexico, Australia og for eksport over hele verden. En av de mest omtalte modeller for 2011 er T700. Den har den laveste luftmotstand på noe lastebil i Kenworth historie. Drivverk

I kjernen av 2011 T700 er svært effektive, clean-kjører 12,9-liters 2010 PACCAR MX-motor som produserer 380-485 hestekrefter og opp til 1750 fot-pounds av dreiemoment. PACCAR MX er designet for maksimal drivstofføkonomi og funksjoner lette høyfast komponenter.

Ifølge produsenten, har The PACCAR MX nær null utslipp på grunn av en kombinasjon av resirkulering av eksosen og selektiv katalytisk reduksjon, effektivt møte EPA 2010 utslippskrav.

En diesel-eksos væske tank og combo diesel partikkelfilter og SCR kammer er foldet inn i passasjer trinn. Eksos er enkel horisontal. Transmission er Eatons automatisert mekanisk to-pedal clutch med en 10-speed UltraShift Plus. Den 2011 T700 er drevet av Eaton aksler - 3.70-til-en Dana Spicer DSP41 på en 40 000-kilos Ag400L suspensjon - lånt fra Peterbilt linje. Lastebilen har en Kenworth air-ride AG130 og Bendix disc-brems Dana Spicer E-13221 Styreakselen vurdert for 13,200 pounds -. Industristandarden
Utvendig styling og funksjoner

2011 T700 hette, fendere, frontlykter, frontrute, tak, støtfanger og fairings er integrert i designen, og gir den laveste luftmotstand på noe Kenworth lastebil, ifølge produsenten. Lastebilens støtfanger og chassis fairings er formet av termoplast olefin for økt slagfasthet. Støtfangere og fairings trenger ikke å bli malt og er tilgjengelig i malt eller ikke-malte versjoner. Hetten består av tre stykker, sammen med en to-delt aero støtfanger, alle designet for å redusere tiden og kostnadene for reparasjon. Hetten har en ball-and-socket låssystem.

Grillen er laget av korrosjonsbestandig aluminium netting og gir beskyttelse for kjøling systemkomponenter.

Tre ulike lengder chassis fairings er tilgjengelig for å møte individuelle krav:. hjul-til-hjul, trekvart å imøtekomme APU installasjon eller under førerhuset

2011 T700 funksjoner halogen projektor frontlykter. Er blinklys LED, som er de innfelte markeringslys i taklinjen for optimal sikt.
Cab og Sleeper Funksjoner og komfort

innsiden av førerhuset har en 8-fots katedralen tak med 30 inches plass mellom setene. Funksjoner inkluderer 60-kubikk-meter av lagringsplass, en slide-out skrivebord, full-lengde hengende skap, xenon glødelamper belysning, en valgfri skuff stil kjøleskap og TV mount for en 16-tommers flatskjerm-panelet.

cab-funksjoner multiplex instrumentering - NavPlus navigasjonssystem er valgfritt. Standard Cab avtaler inkluderer vinyl sitteplasser, plissert stoppede headliner, polstrede dør pads med teppebelagte spark paneler, dør innvendig lys, svart gummi gulvmatte, sjåfør og passasjer sol-visir, varmeapparat, defroster og air-condition.

sovende deler mange av de samme gulv og polstrede flater som cab med vegg-til-vegg-teppe, tre-korn aksenter, en 42-tommers med 80-tommers lift-stand nedre køye, magazine rack på bakveggen over den nedre køya . og en standard lagringsplass pakke

Interiøret er tilgjengelig i Bordeaux rød, stålblå og skifer grå - alle med mørk skifer grå trim

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142824.html

Previous:
Next:

Trucks