Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om 1959 GMC Pickup

GMC er en av verdens største pickup lastebil produsenter. De har blitt montering lastebiler , sport nyttekjøretøyer og varebiler i over et århundre . De tilbys flere ulike modeller av sine lastebiler i 1959 . Motorer

GMC lastebiler designet i 1959 har en av få valgfrie motorer. Forbrukerne har tilgang til 1959 GMC pickups som har blitt utstyrt med en seks -sylindret , 270 kubikk-tommers forskyvning motor eller en sekssylindret motor som gir en 302 kubikk-tommers fortrengning . En åtte - sylindret motor er også tilgjengelig , med en 347 kubikk-tommers fortrengning .
Resultater

1959 GMC lastebiler utfører forskjellig avhengig av motoren de har blitt montert med . Den 270 kubikk-tommers motoren gir opptil 140 hestekrefter når den kjører på 3400 rpm . Den 302 kubikk-tommers motor kan produsere 160 hestekrefter .
Annen informasjon

Disse lastebiler har foran og bak semi - elliptiske fjærer . En tre - trinns manuell girkasse var standard på disse pickups , men en fire - trinns manuell girkasse og en femtrinns manuell girkasse var tilgjengelig som tilleggsutstyr. Flere 1959 GMC pickups ansette hydrauliske trommelbremser , mens andre har en HYDROVAC makt bremsesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143246.html

Previous:
Next:

Trucks