Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde for en 2008 Dodge 3500 Diesel

The Dodge Ram 3500 er den største posten i Dodge RAM pickup line, det er en 1-tonns lastebil rettet mot arbeid brukere som trenger slepekapasitet. De fleste av de 2008 modellene leveres med doble bakhjul og en kraftig 6,7-liters Cummins dieselmotor. Selv om diesel er generelt mer drivstoffeffektiv enn en bensinmotor i samme bil, bruker Ram 3500 fortsatt mye drivstoff. Heldigvis er det mulig å forbedre en Ram 3500s kjørelengde betraktelig med noen vedlikehold tweaks og litt fornuftig kjøring. Instruksjoner
Driving Dodge For bedre kjørelengde
en

Empty ut lasteplanet når du kan. Ekstra vekt gjør motoren jobbe hardere for å flytte lastebil en gitt avstand, noe som reduserer drivstofforbruket. I en mindre bil, vil tilsette 100 pounds redusere kjørelengde med opptil 2 prosent. Selv om effekten er mindre i en stor, tung lastebil, vektene som er involvert er sannsynlig å bli større hvis verktøy eller utstyr som er igjen i ryggen.
2

Drive forsiktig. Stepping hardt på bremsene og gass og styring kraftig vil forverre din smette unna sin kjørelengde betraktelig, spesielt på den åpne veien. Når du er på motorveien, kan unngå dette og kjører jevnt levere opptil 33 prosent mer kjørelengde. Effekten er mindre på byen gater, ettersom lavere hastigheter tendens til å sluke drivstoff. Likevel kan rolig kjøring øke kjørelengde med opptil 5 prosent i byen.
3

Drive nær 60 mph når det er praktisk og lovlig å gjøre det. Dette er den hastigheten som maksimerer kjørelengde for de fleste biler. Akselererer mye over 60 vil raskt bite i kjørelengde din, er når du kjører på 15 eller 20 også ganske drivstoff-intensive.
4

Bruk cruise control og overdrive. Din Ram cruise control lar deg sette en konsekvent hastighet og eliminere de små akselerasjon og retardasjon som avfall drivstoff på motorveien. Kjøring i din overdrive utstyr vil la motoren spinne litt tregere når lastebilen beveger seg i fart. Dette vil spare drivstoff og redusere motorslitasje samtidig. Begge disse er små forbedringer, men vil dukke opp i lavere drivstoffkostnader over tid.
5

Unngå tomgangskjøring. Fuel brent når du sitter fortsatt får du null miles to the gallon. Det er ikke praktisk å slå av motoren på rødt lys eller stoppskilt, men noen stopp mye lenger enn det er et godt tidspunkt å stenge bilen ned. Du må holde glødepluggene godt vedlikeholdt å gjøre dette, siden du skal starte din lastebil mye oftere.
Vedlikehold For Kjørelengde
6

Ta Ram 3500 i for regelmessige oljeskift, og sørge for at den oljen som blir satt i er karakteren anbefalt av Dodge i lastebilens manual. Selv om diesel inneholder olje, deler av dieselmotorer fortsatt trenger smøring fra en separat tank med diesel-formulert olje. Ved hjelp av riktig kvalitet kan gi deg en en eller to prosent forbedring i kjørelengde.
7

Tune opp motoren din ved å ha de filtrene, glødeplugger og dyser rengjøres regelmessig. Du kan også ta motoren til en mekaniker til å finjustere timing. Legges sammen, små tune-up reparasjoner som disse vil holde motoren går jevnt med riktig drivstoff /luft blanding og kan øke kjørelengde med opptil fire prosent.
8

Blås dekkene til anbefalt nivåer. Selv om det kan være fristende å under-pumpe for å unngå punkteringer når du bærer tunge vekter i ulendt terreng på byggeplasser, vil dette kaste bort drivstoff når din Dodge treffer på veien igjen. Det vil være en etikett som er festet til innsiden av dørkarmen som førerens deksel som gir det anbefalte nivå av lufttrykk. Flg denne, i stedet for hvilken som helst verdi trykt på dekkene selv. Dette kan forbedre din kjørelengde med opptil 3,3 prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143452.html

Previous:
Next:

Trucks