Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en tonneau cover på en lastebil

tonneau dekker er brukt for å beskytte objekter i din lastebil seng fra tøffe værforhold og tyveri. Tøffe værforhold kan føre til skader og rust til ting som verktøy eller andre objekter i din lastebil seng. Disse dekker er utformet for å beskytte din lastebil seng på samme måte en lastebil topper gjør, uten den klumpete hardt toppen. Tonneau dekker bruker spor som fester og klemme til skinnene av din lastebil seng ved hjelp av J krokmontering klemmer. Trykknapper brukes til å feste og sikre tonneau cover til sporene på truck bed rails. Du trenger
J krokmontering klemmer
9/16-inch skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Peel papiret backing fra sengen rail spor for å tilgang limet. Plasser sporene på truck bed rails, noe som gjør at de er sentrert før systemet settes under trykk for å binde dem sammen. Kontroller at spenningen håndterer ansiktet bak på lastebilen.
2

Bruk J krokmontering klemmer for å sikre sporene til de truck bed rails. Plasser den øverste leppe av klemmen over toppen av den indre kanten av dekselet tonneau spor. Plasser den nedre kanten under den indre kanten av sporet. Slå klammerskruene klokken ved hjelp av en 9/16 tommers skiftenøkkel til å stramme og sikre tonneau cover spor. Gjenta dette trinnet for å sikre alle fire klemmer til hjørnene på lasteplanet.
3

Slipp bungee stroppene fra dekselet. Trekk og forlenge dekselet mot baksiden av lastebilen sengen. Trekk spenningen håndterer mot deg for å låse dekselet på plass. Engasjere håndtakene på hver side av lastebilen. Pakk løkker på slutten av tonneau cover rundt krokene på hver side av sporene nær baksiden av truck bed rails.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144139.html

Previous:
Next:

Trucks