Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Sides på en Pickup Bed

Med unntak av kongen og mannskap drosjer, lastebiler er notorisk kort på passasjer plass og lenge på last haling plass. En ulempe å pickup haling kapasitet er den korte side rails, som gjør haling lettere elementer som poser med gress eller blader, mer utfordrende. Legge til tre stake sider for å pickup din er en løsning på dette som er rask og kostnadseffektiv. Du trenger:
Målebånd
2-av-2 trelast
Sirkelsag
1-by-6 trelast
Rafter kvadrat
Pneumatisk stift pistol
Vis flere instruksjoner
en

Sett et målebånd i ett hjørne lommer og måle høyden på pocket fra sengen til toppen av skinnen. Skjær ett stykke 2-av-to trelast høyden av lommen, pluss 22 inches, for hver lomme i sengen. Typiske lastebil senger har enten fire eller seks lommer, ett i hvert hjørne og i lengre senger, en i midten av hver skinne.
2

Mål lengden på pickup lastebil seng fra baksiden ansikt førerhuset til utsiden ende av bakluken ansikt. Skjær tre stykker av en-by-6 trelast for hver side av lastebilen med en sirkelsag.
3

Stå 2-for-to innlegg opp, en i hver lomme, så at den nederste ende hviler på lasteplanet. Lå en av 1-for-6 stykker langs toppen av sengen skinne med den ene enden av platen mot baksiden av lastebilen førerhus og den motsatte ende, selv med bakluken. Markere posisjonen til de to-by-2 sengs innsatser på bordet. Bruk en rafter kvadrat å trekke linjer for hver side av stake.
4

Mark de resterende 1-by-6s i samme posisjoner for å justere dem med seng stakes. Sett en 1-by-6 med en lang smal kant på toppen av truck bed rail slik at linjene blir foret opp med seng stakes. Stift gjennom en-by-6 i de to-for-to staver, sette fire 1 ½ tommers stifter gjennom en-by-6 i hver stav med en pneumatisk stift pistol.
5

Sett en andre brettet på toppen av den første og justere linjene med innsatsen. Stifte det til innsatsen som du gjorde med den første. Tilsett en tredjedel x 6 på samme måte. Gjenta prosessen på den andre siden av lastebilen, samkjøre en-by-6s og stifting dem til innsatsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144138.html

Previous:
Next:

Trucks