Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Bygge Heater for en 1958 Chevy Truck

Hvis vann eller kjølevæske lekkasjer på gulvbordet av 1958 Chevy lastebil, vil ovnen må bygges opp igjen. Systemet består av et varmeapparat boks som monteres bak dashbordet og en vifte blåser som tvinger varm luft gjennom varme og defrosterdyser. En ovn kjerne inne i boksen sirkulerer kjølevæske oppvarmet av lastebilens motor. Typiske problemer med ovner i eldre lastebiler er forårsaket av rust eller alder. I noen tilfeller kan du spare tid og penger ved å finne en brukt varmeapparat boks eller renovert varmeapparat kjerne fra Chevy lastebiler av modell år 1955 gjennom 1959. Du trenger
Heater Seal Kit
normalspor verktøy
skrutrekker
lirke bar
Vis flere instruksjoner
Fjerne Heater
1

Fjern forsetet fra førerhuset for å gi bedre tilgang til varmeapparatet. Setet holdes på plass med to bolter på hver av de seteskinnene.
2

Åpne hanskerommet døren. Fjern hengselarmen skrue og skruer på tvers av bunnen av døren. Fjern døren. Fjern skruene som holder hanskerommet liner på plass og fjerne duken.
3

Løsne og fjern trim skruene som holder varmeren kontrollpanelet til forsiden av dashbordet. Reach bak dashbordet og trykke ned holderklemmen på toppen av kontrollenheten. Trekk enheten gjennom ansiktet av dashbordet. Koble fra de elektriske ledningene. Sett kontrollenheten til side.
4

Reach bak dashbordet og skyv hekta endene av høyre og venstre varmeapparat bryterne ut av styrespakene på varmeapparat boksen.
5

Finn to varmeapparat kjerne slanger som festes på baksiden av ovnen boksen. Løsne slangeklemmene med en skrutrekker eller muttertrekker. Lirk varmeapparat slanger av messing dyser med en skrutrekker eller flat lirke bar.
6

Fjern øvre og nedre vent slanger fra venstre ende av varmeren boksen.
7 < p> Fjern boltene som brukes til å montere varmeren boksen. Ta enheten ut av bilen og legg den på en arbeidsbenk.
Ombygging Heater
8

Erstatt to ring pakninger på defrosterdyser på toppen av varmeren boks med pakningene fra varmeapparatet segl kit.
9

Fjern de seks skruene på viften blåser flensen. Lirke viften blåser av varmeapparatet boks med en skrutrekker eller meisel. Bytt ut gummiringen pakning bak motoren med ringen pakningen fra settet. Fest viften blåser. Slå varmeren boksen rundt.
10

Fjern skruene på varmeren kjernen tilgang plate. Trekk platen av og sett den til side. Fjern skruene på bunnen av ovnen kjernen inni ovnen boksen. Ta ut kjernen. Kjøpe en ny eller brukt kjerne, eller har kjernen pusset opp av en radiator butikk teknikere.
11

Sett inn den nye eller renoverte varmeapparat kjerne i varmeapparatet boksen. Sett på tilgang plate. Installere varmeapparat boksen i bilen i revers for fjerning prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144438.html

Previous:
Next:

Trucks