Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gode ​​Trucks for Towing Trailers

Hvis du klikket denne bestemt kobling på utkikk etter en merkevare anbefaling, deretter beklager - det ikke kommer til til å skje. Ikke fordi det er mot politikk eller noe, men fordi merkevarebygging er helt irrelevant hvor tauing er bekymret. Ford, GMC, Chevy, Dodge, Daimler, Nissan, Honda og Toyota alle lage fine lastebiler, men tauing ytelsen har mye mindre å gjøre med merket på panseret ditt enn det gjør med hvordan du spec ut alt bak det. Gå Diesel eller Gå Hjem

En gass-motoren kan trekke en trailer akkurat som en diesel motor kan; men så igjen, så kan hester, raketter, tyngdekraften eller 7.300 hamsters opp på en leiekontrakten. Dieselmotorer dominere over-the-road trucking industrien for en rekke grunner, først og fremst på grunn av sin massive lave rpm dreiemoment, drivstofføkonomi og robust pålitelighet. Dieselmotorer finnes for akkurat denne type plikt, så noe annet kommer til å komme til kort. Kun elektriske motorer kan gjøre en bedre jobb enn dieselmotorer der tauing er bekymret, men inntil industrien bringer oss en serie diesel-elektrisk hybrid lastebil, deretter rett olje-brennere vil forbli det beste alternativet. Men hvis du må gå gass, så får den største motoren tilgjengelig.
Akselavstand

Hva akselavstand du foretrekker avhenger av dine behov. En lengre akselavstand vil vise seg tryggere, mer stabil og mer komfortabel, og gir din lastebil alle road oppførsel av et tog på utdanningen. Og det er om hva slags behandling du kan forvente, også. En kort akselavstand gjør bilen mer manøvrerbare rundt i byen og på trange parkeringsplasser /backing situasjoner, som kan jobbe enten for eller mot deg. Maneuverability er bra hvis du virkelig vet hva du gjør, men en kort wheelbase lastebil er mindre forgiving av feil når backing og vil gjøre den trailer mer tilbøyelige til å hopping fortauskanter mens du dreier.



Vekt

Firehjulstrekk er fint for off-veikjøring, men det er ganske meningsløst på en ladd slep rigg. First off, legger 4WD systemet en betydelig mengde vekt, og hver bit av som spiser inn i lastebilens brutto kombinert totalvekt rating (GCWR) og vil dermed redusere lastebilens total slepekapasitet. Vekten er fienden der noen taue riggen er bekymret. Den eneste gangen det er berettiget er når det går inn i en bedre motor eller drivverk og en sterkere ramme. Alt annet - inkludert 4WD, firedørs drosjer, monster truck dekk, store stereoanlegg og 290-veis elektrisk justerbare oppvarmede vibrerende bøtte seter -. Er bare meningsløst der tauing er opptatt
transmisjoner

Planetary-gear automatgir er ubrukelig der tauing er opptatt av, og automatisk overdrive er enda verre. Den normale bil-type, planetgir-gear automatisk transmisjon er avhengig upon fluidtrykk og en serie av interne clutcher for å overføre kraften fra motoren til en gearset i på baksiden av den Tranny. Tunge slepe belastninger føre klørne å skli, overoppheting av forsamlingen og til slutt forårsaker overføring svikt. Dette er spesielt sannsynlig ved kjøring med tung last i en overdrive gear. Hvis du planlegger på å gjøre en masse tauing, få deg en lastebil med enten en vanlig manuell overføring eller en hvilken som helst en av de mange automatiserte manualer på markedet i dag.


The Towing Package

p Dette synes opplagt, men du kan bli overrasket over hvor mange mennesker ikke klarer å ta fravær eller tilstedeværelse av en dedikert tauing pakke i betraktning. Mange tauing pakker er mer enn bare en elektrisk plugg og klasse III stikk på støtfangeren, nesten alle innlemme stivere bak fjærer eller helper fjærer, elektronisk tilhengerbremsventil kontroll og et olje-og /eller overføring kjøligere. Noen av de mer omfattende pakkene inkluderer motor olje kjøler, differensial olje kjølere, større radiatorer, forskjellige aksler og dekk og andre målere i cockpit som tillater deg å bedre overvåke lastebilens vitale systemer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144608.html

Previous:
Next:

Trucks