Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å finne noen DOT Permit Number

Kommersiell lastebil selskaper som frakter folk eller varer på tvers av delstatene er pålagt å registrere seg hos US Department of Transportation (DOT). Registrerte selskaper får en DOT nummeret, som er en tillatelse til å operere i interstate handel. Noen stater krever lastebiler for å ha en DOT nummeret selv om lastebilen ikke krysser statsgrenser. Du kan slå opp en lastebil selskapets DOT tillatelse nummer online. Instruksjoner
en

Besøk DOT antall oppslag siden av Federal Motor Carrier Safety Administration, en del av US Department of Transportation.
2

Skriv inn navnet på lastebiltransport selskapet i "Legal Name"-feltet. Lastebiltransport firmanavnet er ofte det samme som eierens navn, som i "William Smith Trucking."
3

Velg staten fra der lastebiltransport selskapet opererer.
4

Klikk "Søk" for å vise en liste over selskaper som samsvarer med navnet du oppga.
5

Velg navnet som best passer selskapet du leter etter, og klikk på "Vis detaljer" å se en full oversikt over selskapets registrering, herunder navn, adresse og DOT nummer.
6

Gjenta søket i "DBA Name"-feltet hvis søket på en juridisk navn ikke produsere ønskede resultater. DBA står for "drive virksomhet som."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141575.html

Previous:
Next:

Trucks