Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan male en lastebil med en høytrykksmalesprøyter

Hvis du har en gammel lastebil som trenger en maling jobb, kan du enkelt fullføre jobben selv i en helg med en luftfri maling system. Nøkkelen til suksess når du bruker en høytrykksmalesprøyter, som med noen maleri prosjektet, er riktig forbehandling. Hvis du investerer tid i god forberedelse, kan du oppnå en svært høy kvalitet lakk, og du vil hindre fremtidige re-maleri arbeid. Du trenger:
oppvaskmiddel
Vann
Svamp
Nitrilhansker
Mineral ånder
Papirhåndklær
1500-sandpapir
maskeringstape
Klar plast sheeting
Respirator
høytrykksmalesprøyter
uretan auto primer
uretan auto maling
Urethane klart auto maling
Vis flere instruksjoner
en

Wash lastebilen kroppen grundig med oppvaskmiddel og vann. Skrubb lastebil med en svamp til å fjerne alt løst underlag rusk. Skyll lastebil, og la bilen tørke helt før du fortsetter.
2

Tørk av lastebil kroppen med white spirit for å fjerne fett eller voks innskudd. Bruk tørkepapir og nitrilhansker å bruke white spirit.
3

Sand noen blanke flekker på den gamle malingen jobb med fin-sandpapir. Sand den gamle er ferdig før du har fjernet glans. Skyll lastebil og la det tørke grundig.
4

Flytt lastebil til et lukket og ventilert område for å beskytte den mot luftforurensning, spesielt støv, under maleriet. Sjekk at maleriet området er helt tørt før maling --- fuktighet i maleriet området vil forstyrre evnen av uretan maling du skal kurere.
5

Mask av hjulene, frontrute og alle andre områder av lastebil du ikke ønsker å male, ved hjelp av malerens plast og maskeringstape.
6

Sett på en respirator, og prime lastebilen med et tynt lag av uretan auto primer. Sakte skyter av høytrykksmalesprøyter før primer forlater dyse i en tykk tåke. Prime lastebilen ved å flytte munnstykket av maling sprayer forsiktig frem og tilbake til du har jevnt belagt lastebil kroppen. La primeren tørke i 90 minutter.
7

Påfør første base strøk av uretan auto maling med høytrykksmalesprøyter, sprøyting en fin tåke opp på bilen for å skape en svært tynn Første noteringen lag. Tillat den innledende basislaget for å tørke i 15 minutter, og deretter påføre et andre lag. Fortsett å legge tynne basislagene til primer er ikke lenger synlig, venter 15 minutter mellom hver base lag søknad. La malingen tørke i 60-90 minutter etter at siste lag påføres.
8

Påfør tre strøk klar uretan auto maling til lastebilen. Vent 15 minutter mellom klarlakk-programmer, og la lastebilen for å sitte over natten etter den tredje strøk påføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141141.html

Previous:
Next:

Trucks