Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er Torque spesifikasjoner for en 97 5,7 Vortec?

The 1997 Chevrolet C /K 2500 inneholdt GMs 5,7-liters Vortec motor. General Motors bygger Vortec motor og produserer Chevrolet linje av kjøretøy. Den Vortec motoren bruker forbrenningskammeret og inntaksport for å indusere en virvel handling øke forbrenningen mer effektiv av luft og brennstoff. Den Vortec motoren er i hovedsak brukes på Chevrolet linje av lastebiler. Veivaksel Torque Specs

11/32-inch bolt på stanga forbinder stemplene til veivakselen har 35 fot-pounds av dreiemoment. Den 3,8-tommers bolt bolt har 45 fot-pounds av dreiemoment, og 7/16 tommers bolt har 75 fot-pounds av dreiemoment. De indre bolter koble veivakselen til motorblokken har 75 fot-pounds av dreiemoment mens de indre boltene har 65 fot-pounds av dreiemoment. Den blå loctite bolt tilkobling svinghjulet til veivakselen har 60 fot-pounds av dreiemoment, de tre boltene som forbinder trinse til veivakselen har 30 fot-pounds av dreiemoment, og boltene som forbinder trykket plat til svinghjulet har 35 fot-pounds dreiemoment.
topplokkets Torque Specs

bolter koble forgasseren til inntak manifold har 7,5 fot-pounds av dreiemoment og bolter som forbinder topplokk til motorblokk har 65 fot-pounds av dreiemoment. De indre bolter koble eksosmanifolden til topplokket har 30 fot-pounds av dreiemoment mens de ytre boltene har 20 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som kobler inntak manifold til topplokket har 33 fot-pounds av dreiemoment og bolter som forbinder rocker arm stud til topplokket har 50 fot-pounds av dreiemoment. Bolten kobler 13/16-inch tennpluggen på topplokket har 22 fot-pounds av dreiemoment, mens 5/8-inch tennpluggen har 15 fot-pounds av dreiemoment.

Motordreiemoment Specs

bolter koble bell bolig til motorblokken har 30 fot-pounds av dreiemoment og bolter som forbinder distributør klemmen til motorblokken har 20 fot-pounds av dreiemoment. Har de boltene som forbinder motorfeste til motoren blokk 35 fot-pounds av dreiemoment, boltene som forbinder drivstoffpumpen til motorblokken har 30 fot-pounds av dreiemoment, og bolter koble starteren til motorblokken har 35 fot- pounds av dreiemoment.
Drivverk dreiemoment spesifikasjoner

Den 5,7-liters Vortec motoren har et maksimalt dreiemoment på 330 fot-pounds ved 2800 rpm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144445.html

Previous:
Next:

Trucks