Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en lastebil seng til en campingvogn

Konvertering seng av lastebilen din til en campingvogn gir deg flere alternativer når frakter last. Du kan beskytte lasten, pluss at du kan bruke skallet som ly for camping. Nøkkelen er å vite hvilket produkt som er riktig for din modell lastebil. Mange merker av camper skjell er på markedet, og du må velge den rette som vil passe skikkelig lastebil seng. Making lastebil seng i en sovende kvartalene vil ta litt tid å lage en liten design for interiør. Du trenger
Truck
Truck bed liner
Camper shell
6 C-klemmer
Instruksjoner
Verktøy
Working partner
Vis flere instruksjoner

en

Identifiser modell av lastebilen. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om bobilen skallet vil være en perfekt passform for lastebil. Mål baksiden område av lastebilen. Mål lengden og bredden av sengen. Mål campingvogn shell for å bekrefte skall og lasteplanet er av samme størrelse. Senk lastebilens bakluke å plassere skallet skikkelig. Rett skallet med lastebil seng. Det bør være en tettsittende passform uten overlapping. Det er her din partner vil komme godt med, løfte skallet opp på lasteplanet.
2

Fest de flate kantene på camper skallet til den øverste delen av lastebilens ytterkantene. Lastebilen seng vil ha en groove kutt under kantene av lastebilens side. Skallet bør stille opp i løpet av de pre-boret hull som allerede er på lasteplanet. Dette vil hjelpe deg å begynne prosessen med å sikre skallet til lastebilen. Bruk en av klemmene å stramme skallet til lastebilens kanter.
3

Installer duken av lastebilen sengen. Dette vil hindre deg fra å ligge på hard-sporete borekaks i baksiden av lastebilen. Dette vil også gi en viss beskyttelse når du plasserer liggeunderlag inne. Når duken er installert, begynner å bruke resten av klemmene og begynne å klemme kantene. Pass på at du binder klemmene under lipped kantene for å styrke hold på lasteplanet. Det vil være totalt seks klemmer er nødvendige for prosjektet, en for hver side, og en for hvert av hjørnene. Det bør være lys som du kan koble til en bryter fra camper skallet til førerhuset på lastebilen. Dette vil gjøre det lettere å se om natten.
4

Dobbeltsjekk at du har helt sikret klemmene slik at skallet ikke glir av. Bruk en momentnøkkel til å stramme klemmene. Du må kanskje bruke en tang eller en skiftenøkkel for underbolts. Nå bør løft bakluken tilbake i posisjon til å sørge for at porten og skallet linje opp jevnt. Bakluken bør lukke og låse fast. Test shell for løse områder ved å prøve å skifte eller flytte den. Dette trinnet vil forhindre vind fra kjøring opp og under skallet, potensielt løfte den av mens du er på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141385.html

Previous:
Next:

Trucks