Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign Bobcat Brand Dekk og Regular Skid Steer Dekk

Bobcat maskiner er brukt i konstruksjonen, gjenvinning, industrielle og andre tunge miljøer. De kan imidlertid også anvendes generelt verksted vedlikehold eller fjerning av søppel. For å møte disse kravene, er Bobcat dekk designet for ekstra trekkraft for transport av tung last. Ifølge Bobcat.com, finne de riktige dekk for din maskin er en kritisk komponent for å opprettholde riktig vektfordeling når du bruker Bobcat. Du trenger
Bobcat dekk og kompakt dekk specs
datamaskin med Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

Sammenlign Bobcat dekkene med vanlig kompakt dekk ved å plassere en ved siden av den andre, om mulig. Ellers kan du prøve å få et bilde av hvert å sammenligne. Legg merke til dybden på trinnene. Jo dypere løpebaner, jo mer trekkraft du vil ha på skitt og snø.
2

Finn informasjon på off-brand dekk, slik som sideveggtykkelsen og slitebanen stil, og sammenligne disse funnene til Bobcat dekk. Jo mer intensivt arbeid du gjør, bør de tykkere din dekkets sidevegger være.
3

Bestem hvilket dekk som gir bedre garantien ved å snakke med en megler eller ved hjelp av en online søkemotor lese dagens tilbud.
4

Sørg for at dekket du velger er 100 prosent flat-bevis. Dette er en bransjestandard når det gjelder Bobcat dekk og et must hvis du jobber i en heavy-duty miljø.
5

Evaluer denne informasjonen og velg dekk som passer ditt budsjett og konkrete arbeidskrav. Hvis du kommer til å bli hauling tung last, sjekk for å se at dekkets høy lastekapasitet er egnet for vekten av det materialet du skal hale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142771.html

Previous:
Next:

Trucks