Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en EGR-kjøler ?

Resirkulering av eksosgass ( EGR ) motorene bruker kjølevæske å senke temperaturen i eksosen. Deres formål er å redusere utslipp av nitrogenoksider fra diesel lastebiler som forårsaker smog . Historie

Ifølge Construction Equipment, i 2002 fem motorprodusenter begynte å bruke avkjølte EGRs . Cummins, Internasjonalt, Mack , Detroit Diesel og Volvo har forskjellige motor design , men alle EGR -systemer kan redusere temperaturen på eksosen med så mye som 800 grader.
Reduserte utslipp

reduksjon i temperaturen i utløpet fører til nedsatt dannelsen av nitrogenoksider. Dette oppnås ved avledning av mellom fem og 30 prosent av den eksos gjennom en kjøler og tilbake gjennom forbrenningskamrene . Der den avkjølte gasser lavere peak motor temperaturer .
Vedlikehold

Construction Equipment indikerer at avkjølte EGR -systemet omfatter sensorer og aktuatorer som er overvåket elektronisk. Feil på anlegget vises i diagnoselogg som feilkoder. Vanligvis disse systemene er vedlikeholdsfrie så lenge de relaterte systemer fungerer som de skal .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142781.html

Previous:
Next:

Trucks