Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du en seng Extender for en Nissan Frontier

Nesten alle nye Nissan Frontiers gjort etter 2005 har seng forlengere . Dette er metallbur som kaster ut av lastebilen sengen og utvide last trucken kan bære. De er nyttig når du bærer visse typer last , men andre ganger kan de komme i veien . Fjerne seng extender kan gjøres på noen få minutter , men fjerne hele extender kit tar litt tid og maskinvare. Du trenger
skrutrekker
Skralle
Ratchet socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne trunk seng luke , bruke en nøkkel til å låse opp det hvis låst. Klatre inn i lastebil seng og finn vri mutterne på hver side av sengen extender buret . Løsne mutrene for hånd og skyv buret mot baksiden av lastebilen . Løft buret oppover og ut, og fjern buret fra lasteplanet .
2

Finn de fire skruene som fester extender kit til hver side av lastebilen sengen. Fjern disse skruene med en skrutrekker. Gjenta på den andre siden . Trykk utvidete skinner nedover til å klikke ut av forlengelseskappen og fjerne.
3

Finn de to braketter på hver side av lastebilen sengen. Bruk en passende størrelse socket og skralle for å løsne og fjerne de to boltene som er koblet til hver brakett . Gjenta på den andre siden . Fjern brakettene fra lasteplanet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143683.html

Previous:
Next:

Trucks