Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp en Truck Trailer

Trekke opp en lastebil trailer å taue store store elementer er lett å bruke en hindring som matcher endene av lastebil og trailer. Valg av riktig vanskelighet er avhengig av flere faktorer, slik som vekten av tilhengeren og varene det vil bære, samt truckens slepe kapasitet. Ulike typer uhell er tilgjengelige, en vanlig en består av en ball og kopling som kobler lastebil til tilhengeren. Du trenger
Glidemiddel
bremsevæske
Trailer jack
Lock
Safety kjedene
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk størrelsen av ballen og kopling på tilhengeren og lastebiler. Bekreft at størrelsene matche. Legg smøremiddel til ballen. Fyll tanken av stikk coupler hydrauliske bremser, om noen, med bremsevæske.
2

Plasser kjøretøyet. Flytt tungen på traileren oppover slik at det er over lastebilens slep ball. Be en hjelper til å stå vendt mot baksiden av slepet bilen, ved siden av tilhengeren tungen. Flytt lastebilen bakover inntil ballen er akkurat under koblingen på tilhengeren tungen. Spør din hjelper til å bistå i å posisjonere bilen.
3

Hook opp tilhengeren. Åpne låsen på trekkrok. Bruk trailer jack å flytte hengeren ned på ballen på slepet kjøretøyet. Holde låsen åpen, fortsetter senke trailer før ballen passer inn ballen coupler - jack ben bør være klar av bakken. Hev jack helt. Lukk coupler låsen og låse den på plass.
4

Koble sikkerhet kjeder. Kryss sikkerhet kjeder under traileren tungen og koble dem til chassiset av lastebilen. Hold kjedene slakk nok til å hindre for mye innstramming i skarpe svinger, men stramt nok til å hindre dem fra å dra på fortauet.
5

Sjekk elektriske funksjoner. Koble pluggen på tilhengeren ledningen til lastebil og slå den på for å sjekke at lys og blinklys fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142439.html

Previous:
Next:

Trucks