Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forebyggende vedlikehold for Truck Air Bremser

De luftbremser på store rigger kan overopphetes og funksjonsfeil når du prøver å få £ 80,000. traktor med fullastet trailer trygt ned en bratt fjellvei. Forebyggende vedlikehold spiller en nøkkelrolle i å sørge luftbremser fungere skikkelig og passere Department of Transportation vernerunder. Air Lines
Air linjer må være i god form for å fungere ordentlig.

Air linjer må ikke sprukket, frynset eller skadet på annen måte. For å forhindre gnagsår, sørge for at de ikke gnisser mot andre deler av bilen. Tømming av luft tank holder daglig fuktighet fra å bygge opp i systemet. Fuktighet kan gjøre det vanskeligere å stoppe i kaldt vær.
Bremseklosser
Bremseklosser skal slites jevnt.

Inspiser bremseklosser for sprekker eller andre skader. Pass på at det ikke er olje eller fett lekker hub sel eller aksel sel. Bremseklossene bør være minst en kvart tomme tykk.

Slakk justerbar
p Hvis vedlikeholdes riktig, slakk justerbar sikre at hver brems får likt trykk. Feilaktig justering kan føre pads å slites ujevnt og gjøre det vanskeligere å stoppe.
Air Pressure
Tap av lufttrykk betyr at lastebilen vil ikke flytte.

Kontroller lufttrykket i lufta tanken på en jevnlig basis. Luftbremser krever mellom 100 og 140 pounds per kvadrattomme å fungere skikkelig. Hvis trykket dips til ca 60 psi, bør varsellys eller summere komme på i kabinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142905.html

Previous:
Next:

Trucks