Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Måter å henge et flagg i en lastebil Cab

Hengende et flagg i førerhuset på en lastebil er en enkel måte for bileiere å vise tro og allianser. Mye som slagord funnet på støtfanger klistremerker, henger et flagg i en lastebil snakker av egen identitet av driveren. Bak hvert flagg, det være seg nasjonale eller organisatoriske, det er en ideologi. Henger et flagg i en lastebil cab er en form for offentlig støtte av den ideologien. Sugekopper

En rekke kontorrekvisita og auto forhandlere selger sugekopper med kroker eller klips som kan brukes til å henge et flagg i en lastebil drosje. Flagg med forsterkede hull i hver av sine fire hjørner er godt egnet til sugekoppene med kroker. Sugekoppene kan plasseres i fire hjørner av en lastebil førerhusets bakvinduet, med krokene tredd gjennom flaggets hull.

Sugekoppene med klips kan benyttes til å henge flagg uten hull. Klippene vil holde flagget på plass mens sugekoppene holder flagget til et vindu i førerhuset.
Flag Graphics

En rekke selskaper produserer flagg grafikk for lastebiler til de konkrete målinger av vinduene i en drosje for enkel montering. Disse grafikk, som kjører gamut fra nøyaktige kopier av nasjonale flagg til bilder av flagg vaier, er oftest laget av en se gjennom vinyl som fungerer på en måte ikke ulik skjemt vinduer. Mens på full skjerm til verden utenfor, kan slike grafikk er lett å se gjennom av sjåføren.

Flagg grafikk for lastebil montering er laget av selvklebende materiale, for å enkelt festes til vinduene.


bakspeilet Flags

bakspeilet flagg er bygget for enkel hengende i lastebil drosjer. En bakspeilet flagg er et flagg som henger fra en streng festet til en enkelt sugekoppen. Sugekoppen er festet til glass en bakspeilet og flagget henger ned fra strengen sin.

Bakspeilet flagg kan kjøpes fra en rekke kilder og er laget i bildet av flaggene til nesten alle nasjon i verden. Lignende flagg kan bli funnet uten sugekopper. Disse flaggene henger utelukkende fra en streng som er pakket rundt bakspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141183.html

Previous:
Next:

Trucks