Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan male en Camper Shell

Sette en campingvogn shell over sengen av pickup lastebil beskytter lasten mot elementene eller gir ly for deg selv mens camping. Du kan ikke alltid være i stand til å finne et skall som matcher eller utfyller fargen på resten av bilen, slik at du lurer på hva du kan gjøre for å endre det. Heldigvis finnes det sprøytemalinger spesielt beregnet for utendørs bruk på en rekke overflater som utsettes for vær og vind. Du trenger:
Sandpapir
husholdningsrengjøringsmiddel
Rags
Drop klut
malerens tape
Surface-aktuelle primer
Surface-aktuelle spraymaling
Show Flere Instruksjoner
en

Sand overflaten av campingvogn shell hvis det er eksisterende maling eller rust synlig på den. Fjern all rust og eventuelle flekker eller chips av maling, tørk bort alt støvet som genereres av sliping prosessen.
2

Rengjør hele overflaten av campingvogn shell med rengjøringsmiddel og en ren klut for å fjerne skitt eller rester. Bruk avfetting renere dersom overflaten er metall, og ammoniakk-basert renere dersom overflaten er av plast. La overflaten tørke helt før du fortsetter.
3

Legg en duk på bakken for å beskytte den mot lakken. Bruk flate pappesker eller lag av avisen hvis du ikke har en klut stort nok.
4

Mask av eventuelle områder av campingvogn shell som ikke vil bli malt med malerens tape. Dekk vinduene eller andre store områder med avis, deretter sikre avisen med tape.
5

Prime hele overflaten med en primer som er beregnet for bruk på materiale som komponerer campingvogn shell. Følg produsentens anvisninger nøye ved påføring av primer. Metoden kan variere etter merke, men dette vil typisk være å bruke et jevnt, tynt lag ved å holde den kan omtrent en fot fra overflaten og gjøre raske pasninger mens de primer spray. La primeren tørke helt før du fortsetter.
6

Paint overflaten med en spray maling som er designet for bruk på utendørs overflater laget av materiale som komponerer campingvogn shell. Følg samme metode som brukes når priming, med mindre instruksjonene på emballasjen tilsier noe annet. La malingen tørke helt, da gjelde flere strøk som nødvendig for å sikre full dekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141122.html

Previous:
Next:

Trucks