Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fordeler med en gripeklo Roll-Off

En hooklift roll-off-systemet er en form for lasting system for lastebiler som benytter en krok og roll-on/roll-off beholdere. Den største fordelen er dens allsidighet: En hooklift roll-off-systemet kan plukke opp og sette ned beholdere med letthet, noe som betyr at den kan levere varene uten å vente å losse container, endre organer og dumping ting ekstremt lett. Dumping

hooklift roll-off-systemet bruker en hydraulisk heis koblet til en krok. Det trekker beholdere på en lastebil seng eller presser dem av i en dumping bevegelse. Den skyver containere opp og ut i stedet for rett ut, noe som åpner for dumping av elementer som skitt, mulch og andre ikke-skjøre, høyvolumprodukter. Uten en hooklift roll-off-system, er den eneste måten å få mulch av en lastebil for å ha gutta hoppe inn og losse den ved hjelp av spader, en ekstremt tidkrevende prosess.
Endre Bodies

hooklift roll-off-systemet er også allsidig i at det lett kan endre organer. Dette betyr at det kan være en dumper, lasteplan eller i det vesentlige noen annen form for lastebil som situasjonen tilsier. Den gjør dette gjennom sin krok system. Bare koble kroken til en annen kropp og trekk den på. Ved å ha et vedlegg som kan fjernes om nødvendig, har bilen langt mer tilgjengelig bruk enn en standard lastebil eller flatbed.
Leaving Varer

En hooklift roll-off-systemet kan losse varer svært raskt gjennom sin hydraulisk heis. Hvis en standard lastebil trekker opp til en levering med, for eksempel, et lass av TV-er, kan det ikke gå til sin neste pickup til disse TV-ene er losset. Imidlertid kan en roll-off-systemet bare slippe beholderen og dra. Folket på leveringsstedet losse TVer på sin egen tid mens føreren går videre til sin neste pickup. Dette gjør store leveranser mye mer effektiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141244.html

Previous:
Next:

Trucks