Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en Plywood Rear Ramp

Når det kommer til lasting og lossing tunge gjenstander fra bilen din, ha en rampe kan gjøre ting mye enklere. Selv om objektet din lasting ikke har hjul, være i stand til å skyve en gjenstand opp på lastebil eller bil seng kan gjøre livet mye enklere. Men hvis du tenker at å kjøpe en rampe vil koste deg en arm og et bein, ikke bekymre. Her er hvordan å lage en bakre kryssfiner rampe med bare noen få verktøy. Du trenger:
3/4 tommer tykk kryssfiner
to hengsler
6 1/2 tommer skruer
skrutrekker
Hammer
24 1/2 tommer negler
Gummimatte
Heavy duty borrelås
Saw
Målebånd
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Mål kryssfiner. Du ønsker å lage en leppe som skal sitte i lastebil seng for din kryssfiner rampen. For å gjøre det, måler 6 tommer ned fra toppen av kryssfiner din og merk den av.
2

Kutt kryssfiner. Sag av toppen 6 tommer av kryssfiner som du bare merket av.
3

Fest hengslene. Plasser den ene siden av hengselet på 6 tommer leppe og den andre på det større stykke kryssfiner. Fest hengslene ved å skru 1/2 in skruene i hengselhullene. (Et trykk av hammer kan bidra til å få skruene startet.) Gjenta for den andre hengslene.
4

Fest gummimatte til kryssfiner. Bruke 1/2 in negler, sikre gummimatte på kryssfiner ved å spikre seks spiker i hver side.
5

Fest borrelås. Plasser heavy duty borrelås med den "mannlige end" på undersiden av kryssfiner leppe og "kvinnelige end" på kanten av lasteplanet leppe.
6

Plasser den bakre kryssfiner rampen på lasteplanet. Fest kryssfiner rampen på plass ved å feste de mannlige og kvinnelige borrelås endene fra rampen leppe til truck bed leppe. Den bakre kryssfiner rampen er nå klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141080.html

Previous:
Next:

Trucks