Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Fest en kabel til en Winch Spool

Kabelen på en vinsj spole kan du koble den ene enden til et objekt og trekke ut eller gratis uansett må flyttes eller sitter fast. Du kan ha en liten hånd-cranked vinsj eller en elektrisk motor vinsj; begge kan gi deg den ekstra kraften du trenger å frigjøre objektet. Anvendelse av kabelen til vinsjen krever den samme fremgangsmåte på begge måter. Du trenger
Kraftige arbeidshansker
Cable
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Sett på heavy-duty arbeidshansker og den vernebriller før du berører kabelen.
2

Finn utløserspaken på vinsj trommelen. Denne befinner seg på en side-plate av vinsjen. Det er et lite hull hvor kabelen vil bli montert starter lastingen inn på vinsjen. Klikk åpner utløseren og wireklemmen vil åpne nær innsatsen sporet for å mate kabelen.
3

Sett den ene enden av kabelen over den øverste delen av trommelen fôring det til baksiden av vinsjen område. Hvis vinsjen er montert på støtfangeren, må du kanskje å presse kabelen over toppen i stedet og passerer kabelen bak på lastebilen. Trykk den ene enden av kabelen inn i siden insert sporet og putt den mellom klemmen. Trekk i utløseren til det stenger så wireklemmen kjevene låser på enden av kabelen.
4

Slå vinsjen og begynner å vikle kabelen på spolen. Bruke hånden til å holde litt slakk i kabelen som slynger over toppen av vinsjen og til baksiden av spolen. Før kabelen rundt vinsjen fra siden innsatsen sporet over til den motsatte siden av spolen uten overlapping. Som du nå den andre siden, begynner å lede kabelen over neste avsnitt og vikle kabelen det samme som før til du kommer tilbake til siden insert sporet. Fortsett den samme prosessen, å skape jevne lag fra side til side av spolen, så lenge kabelen er fullastet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142118.html

Previous:
Next:

Trucks