Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er målene til en Traktor?

En traktor-trailer lastebil er også kjent som en semi eller en semi-trailer lastebil. Dimensjonene på en traktor tilhenger variere, men det er en øvre grense. Øvre grenser for Traktor Trailer Dimensjoner
semitrailere hyppig viktigste motorveier

En traktor er begrenset i størrelse kan det være, ifølge føderal lov. The US Department of Transportation regulerer bilene når de opererer på utdanningen motorveier. De øvre grenser for størrelse for en traktor trailer er 102 inches bred og 13,5 meter høy.

Traktoren har en tendens til å være maksimalt ca 156 inches lang, mens en stor sovehytte er ca 230 inches.

Forskrift om Traktor Tilhengere Skiller har
States ulike regelverk for trailer lengde

statene kan ha helt andre regler om dimensjonene av trailere. Når semifinalen går på andre veier enn motorvei, er de underlagt forskriften. Lengre vogntog er tillatt på noen statlige veier. En trippel omfatter tre 28,5-fots tilhengere. Lengden på hver dobbel trailer er 40-53 fot.
States Med Ingen Forskrift om mål
Noen stater tillater svært lange trailere

Noen stater har ingen eller svært generøse restriksjoner på dimensjonene på en traktor. Ohio tillater vogner på opptil 53 fot, men har ingen begrensning på den kombinerte lengden av traktor. Texas tillater trailere av opp til 59 meter, med ingen begrensning på den samlede dimensjoner. Nevada tillater tilhengere på opptil 70 fot.

Høyden på en traktor trailer tendens til å bli styrt av statlige lover angående broer og kjøretøy høyde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141424.html

Previous:
Next:

Trucks