Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Permanent Installasjon av Tub Grinder

Tub kverner brukes til å behandle grovt aggregat, logger og andre bulk materialer for en rekke bruksområder. Slipemaskinen består av en stålbeholder og en diesel-motor som driver slipeaggregatet og transportbåndet. Bærbare badekar kverner er utleid for bruk på arbeidsplasser, og de bestemte materialer er behandlet i beholderen og utlevert på transportbåndet. De som har tenkt å spesialisere seg i behandlingen av grov, kan bulk eller resirkulere materialene unngå tilbakevendende bekostning av en bærbar enhet og operatøren ved å installere et permanent tub grinder. Installasjonen krever utstyr, forsyninger, eksterne leverandører og arbeidskraft. Du trenger:
Gradering utstyr
Komprimatorer
Excavating utstyr
Betong formmaterialer
In-skive motorfester
Fundamentboltene med nøtter
Structural betong mix
Betong etterbehandling verktøy
Steel I-bjelker
Sveiseutstyr
Hydraulisk kran
mekaniker verktøy
Vis flere instruksjoner
Site Forberedelse
en

Etablere området for jeksel. Du må ha god plass til å iscenesette bulk materialer og praktisk tilgang for lastebiler som mottar og hale bearbeidede materialer.
2

Rough grade området med en gradering traktor og skape et nivå bygningen pad for dieselmotoren og hopper. Kompakt jord på det området av motoren og hopper med en motorisert rull eller komprimator.
3

Excavate og danner fundamenter for en 12-tommers-tykke betongplate basert på størrelsen på dieselmotor og hopper. Installer motorfester i fundamenter og plate. Installer par forankringsboltene for hopper støtter i len. Installer stål armeringsjern i fundamenter og på skive området.
4

Schedule levering og plassering av strukturelle betong i fundamenter og plate området. Avslutt skive med en dyp virvel eller tung kost tekstur for godt fotfeste under drift og vedlikehold i våte forhold.
5

Bestill stål I-bjelker som er brukt som støtte for hopper. De strukturelle dimensjoner, antall og lengde av strålene er avhengig av størrelsen og maksimal vektkapasitet av avfallsbeholderen. Planlegg levering av I-bjelker.
6

Off-load og plassere bjelkene på forankringsboltene med en hydraulisk kran. Installer midlertidige støtter med tre blokker og hydrauliske jekker på hver bjelke.
7

Sett på sveising utstyr og hansker. Sveise I-bjelker på hvert par av fundamentskruene.
Installasjon
8

Plasser beholderen og festet transportbånd oppå I-bjelker med hydraulisk kran. Sveise braketter på hver skjæringspunktet mellom bjelkene og hopper Shell. Ta av kran kabler fra beholderen og transportbånd.
9

Hoist dieselmotoren på plass over motoren opp med kranen. Juster hovedhjulene på drivakselen med drivverk på karet. Senk dieselmotor på motoren mounts.
10

Installer maskin bolter og muttere på hver mount. Stram mutterne med en muttertrekker. Sveise nøtter til festene på hvert sted. Ta av kran kablene fra motoren.
11

Monter et transportbånd som er designet for de bestemte materialer du har tenkt å behandle på Drivrullene. Koble endene av beltet sammen med den medfølgende belte ermet og bolter.
12

Fyll drivstofftanken med diesel eller bio-diesel. Kjør motoren, grinder og transportbånd med kontrollene på motorpanelet panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144661.html

Previous:
Next:

Trucks