Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan rengjøre Waste Gate av en 1999 Dodge Diesel

En komponent som trenger vedlikehold på en Dodge Diesel lastebil er det wastegate. En wastegate er en ventil som avlaster trykket og svinger avgassene i en annen retning enn turbinhjulet i en motor-system. Det primære jobb er å holde motoren og turboladeren trygt ved å kontrollere ladetrykket. Hvis du trenger å rense wastegate bør du allerede har det trukket fra bilen, slik at du kan gi den en grundig rengjøring. Alt du trenger er noen tenker som en skrubb børste og litt WD 40 år. Du trenger
Drop klut eller gamle håndkle
Razor
Scrub pensel
Clean dryppformen
Dish såpe
Vann
WD 40
Long 6 mm sekskant socket
Vis flere instruksjoner
en

Lay wastegate på et tøystykke eller gammel håndkle for å holde arbeidet bord eller gulvene rene. Wastegates er ekstremt skittent som de er stadig utsatt for eksos.
2

Åpne wastegate. Bruk en lang 6mm hex head-kontakten for å fjerne boltene fra rundt hodet på wastegate. Denne delen av rengjøring av wastegate er en to person jobb. Siden wastegate gjennomgår mye press, er det viktig å ha noen til å holde hodet på wastegate ned, mens du løsner hver bolt for å hindre skade på bolter eller kroppen av wastegate på grunn av rask press release.

3

Ta wastegate hverandre. Fjern boltene, løfter wastegate lokket og trekke fra hverandre resten av innvendige av wastegate. De innvendige består av en membran, en ventil plate, en ventil aksel mutter og en stor fjær.
4

Bruk en barberhøvel og skrap av rusk og bygge opp fra hodet og huset til wastegate.
5

fukte wastegate og de innvendige med WD 40 og la den sitte i 3 til 5 minutter.
6

Ta en skrubb børste og fjern eksos og korrosjon fra delene. Fyll et drypp panne med noen dråper oppvaskmiddel og vann og skrubb den ren. Fjern delene fra vannet og tørk dem av med en gammel håndkle. Still wastegate deler ut. La dem tørke helt før du setter delene sammen igjen og slippe den inn i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144233.html

Previous:
Next:

Trucks