Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en '97 Dodge Truck Raskere

En 1997 Dodge Ram lastebil kommer i ulike motorstørrelser, som åpner for denne lastebilen å taue og bære last. Du kan utføre mange ytelse oppgraderinger til din 1997 Dodge Ram som vil øke sin hastighet, akselerasjon og gass kjørelengde. Du kan installere disse oppgraderingene selv eller ved hjelp av en mekaniker. Du trenger:
Cat-back eksos Fondsavkastning databrikke Fondsavkastning gasspjeld
Gear Overdrive bolt-on
Høy ytelse luftfilter
Kald luft inntak kit
Fleksibel inntak slangen
Turbine
Full syntetisk olje Fondsavkastning oljefilter Fondsavkastning tennplugger Fondsavkastning tennplugg ledninger
Turbo system
Supercharger
Intercooler rør

Vis mer Instruksjoner
en

Installer en cat-back eksos, overskrifter, en forestilling auto databrikke og ytelse spjeldhus å øke motorens ytelse. Disse delene kan bestilles gjennom en auto shop og installert hjemme.
2

Installer et gir overdrive til lastebilen din til å tillate deg å nå et høyere gir når skiftende eller ved kjøring med last. En overdrive-utstyr er en bolt-on girkasse som festes til overføring av lastebilen. Dette tillater deg også å skifte til noe utstyr fra andre redskap.
3

Installer en høy ytelse luftfilter og kald luft inntak for å øke luftstrømmen til lastebilens motor, noe som øker forbrenning rate av bensin i motoren og gjør mer makt. En kald luft inntak har glatt dor bøyd rør som gjør at luften kan bli rutet til motoren jevnt, og en høy ytelse luftfilter gir mer luft suges gjennom og filtrert bedre. Du kan også koble fleksible slange inntaket til toppen av filteret hvis det er en membran-filter. Du kan rute slangen til fronten på bilen, som under frontlyktene, slik at luften kan bli levert direkte til røret mens du kjører. Montere en turbin bak luftfilteret slik at turbinen å virvle kald luft hardt inn i spjeldhus slik at mer kraft til motoren.
4

Installer bedre ytelse bremser til lastebilen slik at du kan stoppe bedre . Dette inkluderer bedre ytelse rotors å tillate ytelsen bremseklossene å ha et bredere areal, og boring slots å tillate bremseklossene å ta rotorene bedre.
5

Bruk fullt syntetisk olje for å smøre motoren bedre og tillate stemplene å bevege seg lettere. Installer en høy ytelse olje filter for å gi rom for en bedre komprimering. Også bruke tilsetningsstoffer for motoren for å kjøle motoren temperaturer bedre.
6

Installer ytelse tennplugger som gjør at motoren for å få en bedre gnist. Når du installerer nye tennplugger, også installere ytelse tennplugg ledninger.
7

Installer en turbo system eller kompressor med intercooler rør og en blow-off ventil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144234.html

Previous:
Next:

Trucks