Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan oppussing en lastebil

Hvis du nylig har kjøpt en tidligere eid lastebil, kan det være lurt å gi det en komplett makeover som gjør den ideell for formålet. For eksempel kan du pusse den for catering, flytte møbler og esker eller transport av andre varer, eller du kan rett og slett ønsker å gi den et nytt utseende. Du trenger
Teppe fjerning verktøy, valgfrie
Gulvfliser
Gulvfliser lim
Deep skrubb
Degreaser
Lemon olje polish eller andre på gulvet polering agent
Vis flere instruksjoner
en

Forbered trucken for oppussing. Hvis det har eksisterende tepper, kan det være lurt å fjerne den, siden teppet er vanskelig å holde rent. Teppe er lettere å fjerne hvis du tar ut setene først, og deretter ta det med teppe fjerning verktøy.
2

Rengjør lastebil grundig. Hvis skal installere nye gulv, sørg gulvet i lastebilen er grundig rengjort. Bruk en scrubber og en avfetting løsning.
3

Installer gulvfliser på lasteplanet, med flislim. Etter installering, la dem tørke i minst 24 timer, eller i henhold til flisen produsentens anvisninger.
4

Fjern setetrekk, og har setene reupholstered av en profesjonell. Velg et slitesterkt materiale som er lett å rense og vaske. Match dekslene til flisene for en farge-koordinert utseende.
5

Installer design filmer på utsiden av lastebilen. Disse er vanligvis selvklebende, men kan klippes til forskjellige former for en særegen stil.
6

Bytt eller sett gulvmatter eller for å holde interiøret gulvet rent. Du kan kjøpe heavy-duty matter på rabatt butikker eller butikker som selger lastebil tilbehør.
7

Installer en girkasse i interiøret for å redusere rot. En girkasse vil hjelpe deg lagre diverse elementer og lage din lastebil interiøret er mer organisert. Disse kan passe under baksetene. Du kan også installere skillevegger i boksen til organisere småting.
8

Ordne utstyret ditt i sengen eller interiøret i bilen. Pass på at du plasserer alt i orden for rask tilgang og organisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144235.html

Previous:
Next:

Trucks