Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lære å reversere en Traktor

Backing en traktor-tilhenger er en av de vanskeligste delene av en drivende jobb. Førere av single-enhet biler lære å sikkerhetskopiere sine kjøretøy uten å sette trodde i mekanikken backing. En traktor-tilhenger kombinasjon gjør det motsatte av hva en bil gjør når sikkerhetskopiering: I stedet for den bak på bilen går til venstre når du dreier på rattet igjen, går det rett og skrustikke-versa. Semi-lastebilsjåfører kan ikke se hva som er bak bilen deres, så de må være årvåken når du rygger slik at de ikke treffer noe. Du trenger
20 trafikkjegler
Vis flere instruksjoner
en

finne en stor tom parkeringsplass. Produksjonsanlegg har ofte tomme parkeringsplasser tilgjengelig i helgene og etter arbeidstid.
2

Lag en 15-fot bred smug foran lastebilen din ved hjelp av kjegler. Plasser 10 kjegler på hver side, 20 meter fra hverandre.
3

Drive frem til slutten av tilhengeren din er på forsiden av kjeglen smug.
4

Sett dine bremser og komme seg ut av lastebilen. Gå rundt lastebilen for å sørge for at det ikke er noe bak hengeren.
5

Inn i bilen, ta på deg beredskap blinklysene og tute din air horn en gang. De blinklysene og horn signal til andre at du sikkerhetskopierer. Sett lastebil i revers og gå rett tilbake gjennom smug. Hvis tilhengeren begynner å komme ut av linjen, slår toppen av rattet litt i den retningen at baksiden av tilhengeren går til traileren er rett bak lastebilen. Tilbake lastebil inntil traileren er selv med de siste kjegler.
6

Practice rygge lastebilen til du er i stand til å sikkerhetskopiere bilen nøyaktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143303.html

Previous:
Next:

Trucks