Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Installasjonsveiledning for Radiator i Peterbilt lastebil

Peterbilt lastebiler bruker heavy-duty radiatorer for å kjøle sine store motorer. Lastebilsjåfører satt mange miles på sine motorer i varme temperaturer, som krever radiatoren å effektivt kjøle motoren. Radiatorer til slutt miste noe av sin kjølekapasitet og kan overopphetes og ødelegge en dyr motor. Hvis temperaturmåleren er høyere enn normalt, eller du stadig legger kjølevæske til systemet, kan radiatoren bli stoppet opp eller har en lekkasje. Installere en radiator i en Peterbilt følger samme grunnleggende prosedyren som å installere en i en bil. Du trenger
skrutrekker
Justerbare tang (valgfritt)
Wrench satt
gardintrapp
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Lå den gamle radiatoren og den nye side ved side på et plant underlag. Sammenligne to og fjerne alle brakettene fra den gamle radiatoren med en skrutrekker eller justerbar tang. Fest braketten til den nye radiatoren i samme posisjoner.
2

Plasser en gardintrapp foran lastebilen. Plukk opp den nye radiatoren og plassere den i motoren godt mens justering bolt hull i parentes med hullene i rammen eller festebraketter.
3

Erstatt alle bolter inn i brakettene og stramme dem med en skiftenøkkel.
4

Skyv den øverste radiator slangen på toppen slange festet på radiatoren. Skyv metall slangen klemme over slangen som dekker fjellet. Slå ormen med urviseren med en skrutrekker for å stramme slangeklemme. Gjenta denne prosessen for å feste nedre radiatorslange.
5 p Hvis din modell av Peterbilt har en topp radiator slangen høyere enn radiator cap, åpne ventilen på det høyeste punktet ved å vippe den opp.

6

Åpne radiatorlokket og fyll radiator med anbefalt kjølevæske. Sett bilen i fri og dra motoren rundt. Fyll kjølevæske til radiatoren som det senker når termostaten åpner for å la kjølevæske inn i motoren. Legg små mengder kjølevann til riktig nivå opprettholdes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144189.html

Previous:
Next:

Trucks