Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en Detroit Diesel Injector

Drivstoff sprøytebrukere er en primær komponent i alle dieselmotorer. Fuel er trukket fra drivstofftanken og presset av drivstoffpumpen til drivstoff sprøytebrukere. Sprøytebrukere deretter spray diesel drivstoff inn i sylindrene, slik at sylindrene til brann. Før slutten av 1980, var injektorer mekanisk i naturen. Etter bruk av elektronisk styrt motor, ble injektorer mer avansert, avhengig av motorens datamaskin for å fortelle dem når du skal fyre. Du trenger
Skralle
Socket
Shop håndkle
Pro-Link diagnostisk leseren med Detroit Diesel-kort (valgfritt)
bærbar datamaskin med Detroit Diesel DDDL7 programvare installert (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
Basic Injector Feilsøking
en

Fjern boltene som holder ventilen dekselet til motorblokken med en skralle og socket. Sett ventilen dekke ut til siden.
2

Fjern eksosmanifolden fra motoren ved å fjerne de seks sekskantskruer bolter plassert foran, i midten og bak på manifolden. Eksosmanifolden ligger på passasjersiden av motoren.
3

Start motoren. Se de seks manifold hull for røyk. En liten mengde hvit røyk vil være normal. Hvis en manifold hull ikke produserer røyk, kan det være en indikator på at injektoren på at sylinderen ikke er avfyring.
Feilsøking Injektorer med en Prolink
4

Start motoren og la den gå til den når normal driftstemperatur.
5

Plugg Pro-Link diagnostisk leseren inn i Deutsch beholder plassert under førersiden dashbordet. Alle merke og modell lastebiler er utstyrt med Deutsch beholdere siden elektroniske motorer ble innført.
6

Velg "Cylinder Cutoff Test" fra listen over alternativer på Pro-Link. La motoren bosette til 1000 rpm og utføre sylinder cut-offs. Pro-Link vil indikere om en sylinder ikke er skyting, en indikasjon på en defekt injektor.
Feilsøking Injectors Bruke DDDL
7

Start motoren og la den oppnå normal driftstemperatur.
8

Koble en bærbar datamaskin til det Deutsch beholder plassert under førersiden dashbordet. Kjør Detroit Diesel programvare DDDL7.0 program.
9

Sjekk for feilkoder som er oppført på den diagnostiske diagram av DDDL7.0 Detroit Diesel programvare, og reparere eller fjerne aktive og inaktive koder før du fortsetter å feilsøke sprøytebrukere.
10

Utfør doble og triple sylinder cut-off tester ved å slå av sylindrene ved hjelp av Detroit Diesel DDDL7.0 programvare. Sjekk dataene ervervet ved å gjennomgå listene og informasjon samlet fra sylinderen cut-off tester av Detroit Diesel programvare og sammenligne dem til historiske motordata som samles inn fra programvaren. En sylinder som ikke klarte å brann eller var lav i kraft er et tegn på en mislykket injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141948.html

Previous:
Next:

Trucks