Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan rense ut en Thermo King Refrigeration Unit

Thermo King kjøleaggregater hjelpe transport kjøtt, grønnsaker og frosne varer over hele landet. Rengjøring lasten området av kjøleaggregater er viktig å holde bakteriene i sjakk. Driverne blir bedt om å rydde enhetene ut før du plukker opp en ny hale av elementer som krever kjøling. Rengjøring ut en Thermo King kjøleaggregat tar tid ut av en trucker tur, men det sikrer også trygg mat til alle som håndterer og spise enhetens innhold. Hvis tid er kjernen, kan sjåførene alltid planlegge en profesjonell vask på en stor lastebil stopp for et gebyr. Du trenger
Beskyttende øye maske
Gummi hansker
5-gallon bøtte
Industrial kjøleaggregat renere, slik som "Reefer Cleaner" av Unitor Chemicals
hageslange
Stuss
Elektrisk strøm vaskemaskin med varme
Reefer trailer kost
Vis flere instruksjoner
en

Slå kjøleaggregatet av før du begynner å rense den ut.

2

Fjern eventuelle paletter, kjøtt kroker eller annen maskinvare fra lasteplass.
3

Ta på deg gummihansker og maske. Bland fem deler industriell kjøleaggregat vaskemiddel, for eksempel Reefer Cleaner av Unitor Chemicals, til 10 deler vann i fem-gallon bøtte. Hell røren i såpedispenser av kraften vaskemaskin.
4

Hook kraften vaskemaskin opp til hageslangen.
5

Slå vaskemaskinen på og stille varmen til lav. Sett spray til høy effekt. Spray innsiden av Thermo King aggregat. Spray taket først, og deretter spray hver sidevegg. Spray hver vegg fra toppen til bunnen.
6

Strøm vaske gulvet av enheten. Start på baksiden av maskinen og sprøyt mot døren. Bruk en bred kost for å feie overflødig vann fra gulvet og ut dørene.
7

Sweep gulvene med en reefer trailer kost etter at de har tørket. Reefer trailer feiekoster har laftet bust som kan få ned i sporene i bagasjeromsgulvet. Dette vil fjerne overflødig rusk som kan havnen bakterier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144677.html

Previous:
Next:

Trucks