Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Stiler av lastebil Seter

I de senere årene lastebil produsenter som Ford, General Motors og Dodge har tilbudt et større utvalg av forbruker og kommersielle lastebiler med regelmessige, utvidet og mannskap drosjer. Truck seter har også blitt mer mangfoldig, med flere forskjellige sete stiler erstatte den tradisjonelle benk sitteplasser finnes i eldre lastebiler. Høy rygg stil

Høye baksetene er ofte funnet i SUVer, i full størrelse lastebiler og kommersielle lastebiler. En høy baksetet er ment sitter høyt og er egnet for høye personer, personer som trenger ekstra benplass og barneseter. Studier har vist den høye back stil til å være ubehagelig og mangler støtte for kommersiell lastebil sjåfører og passasjerer, imidlertid.
Low back stil

Lav baksetene er ment for mindre lastebiler. Disse setene sitter lavere i forhold til bilens bakrute og er best egnet for kortere enkeltpersoner og folk som ikke liker å sitte høyt. Setene generelt hvile ryggen og brett mot fronten enkelt. Den lave back stil av setet inkluderer ofte justerbare nakkestøtter. Ekstra store lommer i den bakre føreren og passasjerseter gi en ekstra bonus.
Benk stil

En benk er en lang enkelt sete plassert i midten av lastebilen eller innen en tredje rad. Sittebenker vanligvis kaste frem og lene tilbake for oppbevaring bruk. Tallrike lastebil modellene gir nakkestøtter og armlener med sittebenker. For kommersielle drivere med lange bilturer, kan benk gir plass for en lur.
Center Console Seat

midtkonsollen sete mounts mellom høy og lav rygg seter for en ekstra passasjer og vanligvis inkluderer armlener, lagring og koppholdere. Lagring er tilgjengelig i konsollen og under setet. Når en annen passasjer er ridning i en lastebil, kan alle tre individer sitte i front ved å løfte konsollen til å avsløre den tredje setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143729.html

Previous:
Next:

Trucks