Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Tire Safety

Dekk inspeksjonsrutiner er viktig for å ivareta sikkerheten for lastebiler som levering kjøretøy, over-the-road rigger og semitrailere. Rutinemessig vedlikehold utvider dekkenes levetid, reduserer nedetid og forbedrer effektiviteten, samt holder som sjåfører tryggere på veien. Air Pressure

Kontroll av lufttrykket på lastebildekk skal utføres på en daglig basis, en god dekk måle bør brukes for å utføre denne oppgaven. Visuelle inspeksjoner av dekkenes tilstand bør utføres også.
Safety Masse

Sjekk lastebilens bruksanvisningen for å finne ut riktig vekt sine dekk kan opprettholde. Tire informasjon plakater også gi informasjon om den nøyaktige lufttrykk rating for dekk.
Unngå Heat

Ekstrem varme skal unngås når det kommer til dekk. Sveising av et hjul eller oppvarming av et hjul på annen måte når et dekk monteres bør unngås for å redusere muligheten for skader og feil. Dekkene skal lagerføres i et tørt og kjølig sted som er borte fra direkte sollys.
Mixing Dekk

Michelin Americas Truck Tires kunde engineering support leder Doug Jones hevder at miksing dekk slik som radial og bias-lag bør unngås, og at dekk bør ha samme slitebanen. Vaske dekkene bør gjøres med jevne mellomrom for å redusere tidlig aldring og dekk forverring.
Hensyn

Ifølge Doug Jones, en kunde engineering support manager hos Michelin Americas Truck dekk, feil lufttrykk forringer dekkets ytelse. Rapid dekkslitasje og dekk rusk på motorveier er vanligvis resultatet av feil oppblåst dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140870.html

Previous:
Next:

Trucks