Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre en F-150 er MPG

I en tid med stigende gasspriser og økte pendler, er drivstofføkonomi av essensen. Det gjelder for eiere av Ford F-150 lastebil modeller, som får god gass kjørelengde sammenlignet med andre mid-to-store store lastebiler --- ca 15 MPG city, 20 MPG highway i nye modeller --- men fortsatt har områder forbedringspotensial i forhold til hvordan sjåførene kan spare drivstoff på sine lastebiler. Instruksjoner
en

Blås en F-150 er dekket til ideelle trykket uttalte i eiernes manual. Dette riktig lufttrykk i dekkene er avgjørende for å sikre en lastebil ikke "dra", som kan gi lavere drivstofforbruk, og dermed en økt gass budsjett. Dette er av særlig essensen for en lastebil på størrelse med en F-150, som økt "drag" på en bil av denne størrelsen kan føre til alvorlig drivstofføkonomi reduksjon.
2

Endre kjølevæske på en F-150 hver 100.000 miles, tilbehør drivremmer hver 150.000 miles, og PCV ventiler hver 100.000 miles. I tillegg bør du sørge tennplugger skiftes hver 100.000 miles og overføring /transaksel væske skiftes hvert 150.000 miles, per F-150 eiernes manuelle retningslinjer. Dette vil bidra til å holde en F-150 i optimal form, og dermed bidra opprettholde ideell drivstofføkonomi.
3

Følg fartsgrensen. Kjører i høy hastighet er en belastning på drivstofføkonomi, men kjører på fartsgrensen bidrar til å sikre optimal gass kjørelengde. Kjøring uberegnelig --- svinger raskt, påskynde gjennom lys --- er en belastning på gass kjørelengde, så unngå å gjøre det. Også unngå tomgangskjøring i lange perioder av gangen. Dette er en stor belastning på drivstofføkonomi av alle kjøretøy, spesielt vogntog, som biler med større motorer kaste bort mer drivstoff på tomgang.
4

Fjern overflødig vekt. Prøver og holde eventuelle unødvendige tunge ting ut av F-150 lastebil, selv i lastebil seng. 100 ekstra pounds i et kjøretøy kan redusere miles per gallon med opp til to prosent. Dette er spesielt viktig for de som dra tunge gjenstander ofte på baksiden av en F-150, som over tid kan dette føre til hundrevis, kanskje tusenvis, av ekstra dollar brukt på drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140871.html

Previous:
Next:

Trucks