Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fornye en CDL

Spesielle ferdigheter og kunnskap er nødvendig for kjøring kommersielle kjøretøyer, og derfor en spesiell lisens, som kalles en CDL (kommersiell førerkort) kreves. Den CDL må fornyes basert på de spesifikke lovene i staten, med en generell tidsramme for fornyelse hvert femte til åtte år. En påminnelse kortet vil bli sendt når fornyelse er nødvendig. Avhengig av skjønn av sensor, kan veien test må gjentas. En medisinsk undersøkelse også kan være nødvendig. Du trenger
Social Security-kortet
Eksisterende CDL
Vis flere instruksjoner
en

Ta den gamle CDL og bevis på et Social Security-nummer til DMV. Hvis den gamle CDL er ikke tilgjengelig, ta to former for identifikasjon.
2

Ta visjon og signere anerkjennelse tester.
3

Gjenta veien test hvis forespurt av sensor. Dette vil være på sensors valg.
4

Ta en medisinsk eksamen hvis instruert av sensor.
5

Legg påtegninger til lisensen hvis nødvendig. For å legge til påtegninger, vil testene må tas. Påtegninger tillate deg å bære forskjellige typer materiale i bilen. For eksempel, noen drivere må ha en "HAZMAT" tilslutning til å gjennomføre farlige materialer.
6

betale $ 15 per år for CDL i fem til åtte år på forhånd. Betale en ekstra $ 3 per år for eventuelle påtegninger. (Gebyrer er per mars 2011).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144421.html

Previous:
Next:

Trucks