Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tips for en Droppet Chevy Silverado

De laveste low-rider lastebiler har hatt kroppen synker, der hele chassis av bilen er senket ved å fjerne og installere sjokk og spiralfjærer av lastebilens suspensjon. Bare om noen lastebil kan bli droppet, selv om det er spesifikke modeller som ser ut og prestere bedre enn andre når denne endringen er riktig gjort. Chevy Silverado er en av disse modellene. Fjern og Fest Gulv av Truck

Ifølge Sport Truck, du skal slippe en Chevy Silverado lastebil, gulvet i lastebilen vil måtte demonteres og installeres igjen like over rammeskinnene. Dette kan gjøres enkelt, så lenge personen gjør slippe vet hvordan man bruker en MIG sveiser og et målebånd. Dette kan skape noen stiger i gulvet under passasjer og førerens føtter. Sengen av Silverado vil også måtte fjernes og reattached på et høyere nivå, så den modifiserte fjæring og hjul ikke gni mot det mens bilen beveger seg. Ha dette i bakhodet hvis du er avhengig av last plass i sengen din Silverado før du gjør det miste.
Installer Heavy Duty Sjokk
p Som den tunge chassis og understell av Chevy Silverado er senket svært nær bakken, er det svært følsomme for støt eller ujevnheter i veibanen. På grunn av dette, er det en god idé å erstatte støtdempere på hvert hjul. Installer høy ytelse støtdempere, da dette vil også forbedre kjøreegenskaper og kjørekomfort.
Add keisersnitt

Når Chevy Silverado er senket, dekket størrelsene er ofte endret, men aksel størrelser og snu evne forblir den samme. Dette kan føre til at den aksel eller dekkene gni mot kroppen av kjøretøyet. Bøte på dette ved å installere såkalte C-seksjoner av lastebilens ramme skinner. Dette tilbehøret vil holde lastebilens aksel fra rubbing, skyve den rett opp i rammen rail, hvor den har plass og kan ikke gni mot kroppen av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143023.html

Previous:
Next:

Trucks