Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Løft Truck Typer

Løft lastebiler brukes til å utføre oppgaver som for eksempel å løfte tunge gjenstander til store høyder. For å finne ut hvilken type gaffeltruck som best passer dine behov, bør du vurdere den maksimale høyde og dimensjoner av laster du skal flytte med en gaffeltruck. Gaffeltruck kapasitet bestemmes av størrelsen på lasten og laghøyden. Standard Gaffeltruck

Standard gaffeltrucker er tilgjengelig i mange vektkapasiteter og løftehøyde og har en rekke valg av festeanordning. Gaffeltrucker brukes til overføring og løfting av last for lagring selskaper. Gaffeltrucker som er 3000 til £ 4000. blir ofte brukt. Ifølge InventoryOps.com, er en standard gaffeltruck gaffeltruck er nødvendig for å utføre arbeid i de fleste mindre varehus. Andre alternativer kan legges til standard gaffeltruck som gaffel skift, side skift og slip sheet vedlegg. Standard gaffeltrucker er mest brukt til å løfte objekter høyder 20 fot eller under.
Stand-Up Reach

stand-up truck er også kjent som en rekkevidde lastebil eller en dobbel-deep skyvemasttruck. Stand-up skyvemasttruck er best for smale ganger og består av utriggere og teleskopiske gafler som tillater føreren å slå i en smal midtgang. Dobbeltklikk dype lastebiler bruke en mekanisme som gjør det mulig å utvide rekkevidden og lagre to paller samtidig. Reach lastebiler er ikke konstruert for lasting lastebiler eller flytting av last over lang avstand og kan brukes til å løfte objekter opp til høyder på opptil 40 fot.
Palløfter

motorisert jekketralle er også kjent som en walkie eller en rytter. Walkies er designet for operatøren å gå ved siden av heisen lastebil. Riders har en plattform der operatøren står på. Motoriserte jekketraller er raske og enkle å kjøre, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for folk å flytte objekter over lange avstander innen lager. Motoriserte jekketraller ikke har et sikkerhetsbur for operatøren, så må det utvises forsiktighet ved flytting av høye og ustabile masser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141143.html

Previous:
Next:

Trucks