Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en hjemmelaget Box Trailer

En boks trailer er en towable lukket rom dimensjonert for å møte forventet bruk uten skap, skuffer eller hyller, så gjør man hjemme er ikke en forseggjort prosjekt. Før innstillingen ut på noen praktisk aspekt av prosjektet, lære om regelverket hjemmelagde tilhengere i kommunen eller fylket der tilhengeren skal registreres. Nesten helt sikkert en Department of Transport inspeksjon og sertifisering vil være nødvendig, og registreringen kan kreve at en attestert dokument følge søknaden bekrefter at trykkeri er en sertifisert sveiser. Du trenger
Rutepapir
Prefabrikkerte komponenter
Råvarer
Cutting verktøy
Sveising verktøy
Fasteners
Elektriske systemer
Vis flere instruksjoner

en

Besøk en messe og en trailer forhandler for å lære den beste totale størrelsen for ditt formål. Gjøre notater på byggemetoder og målinger av boksen slangen brukes til å lage ramme, søyler, bøylene og sidestøtter av boksen tilhengere. Vær oppmerksom på steder og montering maskinvare som brukes til å fikse aksler og fjæring.
2

Tegn ut eksakte planer for hjemmelaget boks trailer på millimeterpapir. Vær spesielt oppmerksom på tungen, som må være lang nok til at kroppen av trailer ville savne den bakre enden av slepet bilen bør det foldekniv. Lengden av tungen er også viktig for å skape en balanse mellom brutto tilhengervekt og tunge vekt, for mye tunge vekt kan redusere slep bilens styring og håndtering, mens for lite kan føre trailer svaie
. 3

Kjøp deler som ikke kan hjemmelaget som tungen coupler, elektriske komponenter og aksler, hjul og dekk. Avgjøre om anslått bruk krever elektriske bremsene før du bestiller akslene. Valgte nav med en vanlig stud mønster slik at hjulene er lett å kilden, kanskje til og med fra en skraphandel.
4

Bruk en cut-off hjulet eller vinkelsliper for å gjøre chassis skinner, så sveis basen sammen på et flatt underlag, slik at den er nøyaktig torget. Snu grunnflaten opp-ned og feste akslene ved hjelp av "U"-bolter eller sveising på festene. Sørg for at akslene er nøyaktig vinkelrett på siden skinnene av chassis og plassert slik at ubelastet trailer er balansert, noe som betyr at tungen jack og hjul støtte det ca nivå.
5

dikte og montere tunge, lasteramper, support hoops og lateral rails. Snu chassis høyre side opp og gjøre dørkarmen så solid som mulig uten å forårsake en vekt ubalanse bakover. Panel på vegger, tak, gulv og dør med de letteste materialene som vil gi den ønskede styrke, luftmotstanden og tyverisikring. Installer "D"-ringer for hengeren stropper. Installere et elektrisk system som gjør det mulig for minst ett innvendig lys som skal slås på fra nær døren, og en annen som driver de lovpålagte chassis systemer for tilhengerens størrelse og vekt.
6

Jack opp boksen trailer og monter hjul og tungen jack. Fest fendere store nok til å hindre kastet steiner fra å være en fare for slepet kjøretøy eller andre trafikanter. Fest et reservehjul mount og reservehjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144296.html

Previous:
Next:

Trucks