Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Reverse en Trailer

Rygging, eller sikkerhetskopiere en trailer er normalt den første manøvrere en lastebilsjåfør trainee forsøk etter å lære hvordan å skifte gir og gå fremover. Noen sjåfører bak en trailer flere ganger om dagen, mens andre kan bare gjøre det en gang eller to ganger i uken. Forstå hvordan å sikkerhetskopiere en trailer inn i en lasterampe er en viktig ferdighet som hver lastebil sjåfør trenger å mestre. Instruksjoner
en

Position baksiden av traktor-tilhenger bare forbi lasterampen eller målet for manøveren. Sett på parkeringsbremsen. Start fireveis blinklysene. Avslutt traktoren, gå rundt til baksiden av tilhengeren og inspisere området for å sikre at ingen trafikk eller andre hindringer vil forstyrre backing trailer inn i dokken.
2

Ønsket traktoren. Trykk t.he brems og clutch pedaler til gulvet. Flytt range spaken, hvis montert, til lav rekkevidde. Flytt girspaken i revers. Drei rattet helt til høyre Løsne parkeringsbremsen og fotbremsen. Sakte slipper clutchpedalen før traktoren beveger seg i revers.
3

senter på rattet når traktoren er i en 90-graders vinkel til trailer, stopper traktoren om nødvendig for å gjøre så. Ideen er å rotere fronten av tilhengeren sideveis ved å skyve den med traktoren ved hjelp av de bakre hjulene om dreiepunktet til tilhengeren er nesten i en 90 graders vinkel i forhold lasterampen.
4 < p> Drei rattet raskt til venstre for å jage trailer som det nærmer seg 90-graders vinkel til kaien. Ideen i jage tilhengeren er å justere traktoren og tilhengeren på samme tidspunkt, slik at tilhengeren når 90-graders vinkel til kaien. Trekk frem, gjør eventuelle justeringer som er nødvendige for å korrigere justeringen av trekkvogn og tilhenger til lasterampen.
5

Sett traktoren i revers og avslutt rygge hengeren inn i dokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144546.html

Previous:
Next:

Trucks