Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Komatsu Motorspesifikasjoner

Komatsu produserer mer enn 20 typer utstyr, inkludert traktorgravere, kompakte spor lastere, crawler bærere, Kompakt lastere, hjullastere, lastebiler, presser og trucker, for å nevne noen få. Distribueres internasjonalt, Komatsu produkter har alle individuelle spesifikasjoner, inkludert Komatsu-motoren, som har spesifikasjoner for hver modell og utstyr. Her følger noen eksempler. HM300-2 Truck

HM300-2 Komatsu lastebil motor spesifikasjoner er omfattende. Inkludert er seks sylindere av vannkjølte, fire sykler, turboladet, etterkjølt og avkjølte EGR. Med en boring på 4,92 inches og 125 mm, og en slaglengde på 5,91 inches og 150 mm, har motoren en vifte som er mekanisk og drivstoff system som er direkte innsprøytning. Guvernøren er elektronisk styrt og filteret er en full-flow type. Med en tannhjulspumpe, kraft-smøring, omfatter Komatsu motor for denne lastebilen også en tørr-type luftfilter med doble elementer og forfilter. Denne lastebilen modellen kan reise på maksimalt 36,4 miles per time.
HD405-7 Truck
p Med en maksimal kjørehastighet på 43,5 miles per time, HD- 405-7 lastebil modellen har seks sylindre og en turboladet aspirasjon motor. Den vannkjølte, fire-takts motor har en mekanisk vifte og maksimalt dreiemoment på 1600 fot-pounds. Guvernøren er elektronisk styrt og luften renere er en tørr type med doble elementer og Forfilter, samt en støv indikator.
AE50/AM50 Gaffeltruck

Komatsu motoren spesifikasjoner på AE50/AM50 gaffeltruck inkluderer en maksimal hastighet på 11 miles per time med 2,9 sekund akselerasjon og 19 prosent grade-evne. AC hydraulisk motor er effektiv for å gi høy ytelse med lave kostnader. Denne motoren gir høyere standarder enn DR-type motorer, inkludert høy driftseffektivitet, lengre kjøretid og lang levetid.

Ytelse Forsterker med dette gaffeltruck modellen inkluderer kjørehastighet oppsett, plugging regenerering oppsett, vippe hastighetsregulering og løfte regulering av hastigheten. Andre spesifikasjoner av interesse er:. Full feathering av hydrauliske bevegelser, hydrostatisk servostyring og switchbacks, og nøyaktig målt og kontrollert oljestrømmen gjennom motoren

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141557.html

Previous:
Next:

Trucks