Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford 880 lastebil Spesifikasjoner

Ford 880 lastebil ble produsert 1975-1985. Denne heavy-duty lastebil ble bygget for veibygging eller min type arbeid. Ford 880 er designet for allsidighet og styrke. Ford tok behovet for transport av kraft i betraktning ved utforming av Ford 880 lastebil ved å installere en manuell girkasse. Ford 880 var en populær lastebil mens den ble produsert, ifølge David Thompson med Butler Machinery, og mange er fortsatt i bruk i dag. Motor

motoren i Ford 880 dumper er en Caterpillar 3208 motor. Disse heavy-duty diesel motorer ble opprinnelig utviklet for marine applikasjoner. Men Caterpillar 3208 motoren er brukt i flere tunge applikasjoner som dumperne. Motoren er i stand til 375 hestekrefter og har et mekanisk guvernør. Den manuelle girkassen har fem hastigheter. Motorens kjølesystem avhenger av programmet der motoren blir benyttet. I Ford 880 lastebil motoren er avkjølt av en oljekjøler system. Motoren har et 12-volts elektrisk start.
Suspension

bæresystem av Ford 880 lastebil er et fjærsystem i baksetet. Dette gjør at lasteplanet å bevege seg mer enn hva tradisjonelle sjokk eller struts ville tillate. Når bilen er lastet våren suspensjon blir litt komprimert. Så belastningen selv fungerer som en støtdemper som lastebil reiser over humper. Når bilen er tom våren suspensjon er ikke så effektiv og føreren vil føle seg mer av støt. Den akselavstand av Ford 880 er 206 inches fra forakselen til bakakselen.
Dump Bed

dump sengen av Ford 880 lastebil kan heves til en 45-graders vinkel fra lasteplanet. Løftemekanismen på dump sengen er en enkeltvis hydraulisk heis som er sentrert under dump seng. Faste leddene bidra til å stabilisere dump seng mens den blir hevet og senket. Dump seng kan ikke være løsrevet fra lastebilen. Sidene av Ford 880 dump seng består av enten faste sidepaneler eller mesh sidepaneler. Bakluken på Ford 880 dumper er en swing away bakluke som er hengslet på toppen av sidene av dump seng. Som dump sengen er hevet materialet i bilen skyver bunnen av bakluken for å åpne. Pins benyttes for å sikre bakluken forblir lukket under kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142631.html

Previous:
Next:

Trucks